Amerikán belűl hol található ez a hely?
Figyelt kérdés
Arra a trambulin parkra gondolok, ahol tanner fox, jake angeles meg az ilyen videosok sokszor megfordulnak, es csomo szivacs van meg mindenfajta trambulin, es csomo fal ilyen lila meg rozsaszin.. remelem ertheto.. meg amit lattam meg hogy a parkban vannak ilyen kerdojeles super marios kockak is, tulajdonkeppen ilyen free run/parkour park is egybe!2016. okt. 23. 22:24
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
A parkouros hely az a Tempest Freerunning Academy és ha jól tudom kaliforniában van.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 : Tudom, amerikai vagyok, pont ezert erdekelt h hol van ez helyileg pontosan, skyzone annyira nem jott be.. #2: Koszi!
2016. okt. 25. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!