Néptáncosok! Írnátok erőléti bemelegítéseket?
Nem akarlak megsérteni, de látszik, hogy fogalmad sincs mit szeretnél és hogyan. Így nem hiszem, hogy te vagy a megfelelő ember vezetni egy próbát/edzést.
Ettől függetlenül:
1. Az erőnlét független a néptánctól.
2. A bemelegítésnek semmi köze az erőnléthez és nincs erőnléti bemelegítés.
3. Ha már komolyabbá akarjátok tenni a dolgot érdemes lenne elkülöníteni egy olyan edzést, amin csak az erőnlétre koncentráltok. Ha csak eljárna mindenki futni heti 1-2 alkalommal, már az is komoly előrelépés lenne.
4. Bemelegítés mindig szükséges. A legjobb ha van egy általános bemelegítés majd egy sportág specifikus.
Inkább örülni kéne, hogy tenni akar és nem leszólni, hogy nem érti a dolgát. Bár igaz, amit írtál a bemelegítéssel kapcsolatban, nem kell lekezelő választ írni.
Ha nincs is olyan, hogy eőléti edzés, lehet sejteni mire gondol.
A kondit nagyon fontos, amit futással lehet a legegyszerűbben fejleszteni. Erő helyett én inkább tartást helyezném előrébb ( testtartás és a párunk megtartása is benne van) , nem kell izmokat növelni, de a fiú tudjon megtartani egy lányt, és a lány tudja magát tartani, hogy ne rángatózás legyen belőle. Erre nen kell külón hangsúlyt fektetni, próba közben alakul. A bemelegítés maradjon meg átmozgatásnak.
"Inkább örülni kéne, hogy tenni akar és nem leszólni, hogy nem érti a dolgát. Bár igaz, amit írtál a bemelegítéssel kapcsolatban, nem kell lekezelő választ írni."
Nem voltam lekezelő, tényeket közöltem. Nekem pedig nem kell örülni, hogy egy ismeretlen tánccsoport akar valamit csinálni. Ez főként az ő érdekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!