Szerintetek MMA-hoz mik a legfontosabb küzdősportok amik kellenek?
Muay thai + bjj
Box + bjj
Muay + birkózás stb stb
Melyik a legfontosabb?Mert pl tudom,hogy van MMA-ba rúgás is,de pl Muay thai meg nem kimondottan az ütésre mennek hanem inkább rúgásra,de pl box + Muay thai + bjj vagy birkó meg sok lenne
Melyik a leghatékonyabb?
Azt te is tudod ugye, hogy nincs olyan hogy legjobb vagy legfontosabb. De értem én a kérdésed feltevése miatt kellett beletenned a legfontosabb szót.
Kérdésedre a válasz: birkózás, BJJ, és a Muay-thai.
Nem azt mondom hogy ezek nélkül nem lehet. Hanem nagyrésze ha megnézed ezek közül valamelyiket csinálja. Jó eséllyel.
Ufc 8 súlycsoportján belül 6 súlycsoporton a címvédő birkózó. Birkózó alapokkal rendelkező személy.
Ez az én válaszom. Majd még sok más egyéni véleményt fogsz kapni. És illik a másikét nem leszólni. Hanem elolvasni és odírni a saját véleményedet.
Remélem segítettem.
Boxból elég 1-2 év. Birkózásból az 1 év kevés.
Muay-thai és BJJ jó kombináció.
De ha van Judo akkor inkább a box és birkózás után inkább a
Muay-thai és Cselgáncs kombinációt próbálnám inkább ki.
Persze a BJJ is nagyon jó.
Pár stílusnak a kombinációját mondanék. Ezek jók és ha MMA érdekelne én is így csinálnám ha még lehetőségem is volna ezekre a stílusokra mind. És persze úgy hogy mind jól is oktatják. Ez nagyon fontos. Utána a többi meg már rajtad áll.
Birkózás+ BJJ+ Muay-thai
Birkózás+ Judo( ha van)+ Muay-thai
Birkózás+BJJ+ Jól oktatott karate (ritka de ha szerencséd van mint nekem akkor meg nagyon jó lesz )
Birkózás+Judo+Karate
Megmondom neked a tutit 15 éves vagyok.
5 év box 2 év birkózás 1 év capu..
Ezt megcsinálom van esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!