Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek MMA-hoz mik a...

Szerintetek MMA-hoz mik a legfontosabb küzdősportok amik kellenek?

Figyelt kérdés

Muay thai + bjj

Box + bjj

Muay + birkózás stb stb

Melyik a legfontosabb?Mert pl tudom,hogy van MMA-ba rúgás is,de pl Muay thai meg nem kimondottan az ütésre mennek hanem inkább rúgásra,de pl box + Muay thai + bjj vagy birkó meg sok lenne

Melyik a leghatékonyabb?

2016. okt. 20. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt te is tudod ugye, hogy nincs olyan hogy legjobb vagy legfontosabb. De értem én a kérdésed feltevése miatt kellett beletenned a legfontosabb szót.

Kérdésedre a válasz: birkózás, BJJ, és a Muay-thai.

Nem azt mondom hogy ezek nélkül nem lehet. Hanem nagyrésze ha megnézed ezek közül valamelyiket csinálja. Jó eséllyel.

Ufc 8 súlycsoportján belül 6 súlycsoporton a címvédő birkózó. Birkózó alapokkal rendelkező személy.

Ez az én válaszom. Majd még sok más egyéni véleményt fogsz kapni. És illik a másikét nem leszólni. Hanem elolvasni és odírni a saját véleményedet.

Remélem segítettem.

2016. okt. 20. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ez a 3 opció van, akkor az első.
2016. okt. 20. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem ez a 3 opció van, szimplán írtam pár példát :)
2016. okt. 20. 17:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyat is hallottam,hogy az állóharc alapja a box, a földharcnak pedig a birkózás, ezért menjek el 1 évre birkózni és bokszolni, majd 1 év múlva hagyjam abba ezt a kettőt és menjek helyette Muay thai-ra és bjj-re
2016. okt. 20. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Boxból elég 1-2 év. Birkózásból az 1 év kevés.

Muay-thai és BJJ jó kombináció.

De ha van Judo akkor inkább a box és birkózás után inkább a

Muay-thai és Cselgáncs kombinációt próbálnám inkább ki.

Persze a BJJ is nagyon jó.

2016. okt. 20. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
birkó 5 évig, box egy olyan 3 év, meg valami rúgós, mondjuk tb egy 4 év a box mellett.
2016. okt. 21. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Pár stílusnak a kombinációját mondanék. Ezek jók és ha MMA érdekelne én is így csinálnám ha még lehetőségem is volna ezekre a stílusokra mind. És persze úgy hogy mind jól is oktatják. Ez nagyon fontos. Utána a többi meg már rajtad áll.

Birkózás+ BJJ+ Muay-thai

Birkózás+ Judo( ha van)+ Muay-thai

Birkózás+BJJ+ Jól oktatott karate (ritka de ha szerencséd van mint nekem akkor meg nagyon jó lesz )

Birkózás+Judo+Karate

2016. okt. 21. 19:20
 8/10 anonim válasza:

Megmondom neked a tutit 15 éves vagyok.

5 év box 2 év birkózás 1 év capu..

Ezt megcsinálom van esélyed

2016. nov. 11. 01:04
 9/10 anonim ***** válasza:
2 év birkózással nem sokat tanul. Dobó, földharc stílusoknál mint a birkózás például vagy a judo kell minimum egy 5-6 év, hogy valami használható tudások legyen. Tudj legalább kezdeni vele valamit ha nem is profi. De ez attól is függ, hogy hány edzésre van meg hányra tud elmenni. Így nézve ez 5-8 évre is kitolódhat amit előbb mondtam.
2016. nov. 11. 11:13
 10/10 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mennyi időd van egy héten edzeni. És persze az, hogy fizikálisan mennyi edzést bírsz el egy héten. Ha csak heti 2-3 edzés ami belefér, akkor keress egy mma vagy kempo klubot, ott lesz minden (álló és földharc) vegyesen, és mindenhez érteni fogsz egy kicsit. Ha több időd van, és két külön edzésre is el tudsz menni, akkor szerintem Muay thai + bjj. Végül ha komolyan gondolod az mma-t, és van rá időd/pénzed/kitartásod, akkor Muay thai + bjj + box. Mindezeket külön-külön, mert leghatékonyabban/leggyorsabban csak boxolók között fogsz megtanulni ütni, földharcolni meg csak bjj-sek között, rúgni/térdel/könyökkel küzdeni meg muay thaiosok között, akik csak azt csinálják. A birkózást csak akkor ajánlanám, ha nincs a közeledben bjj klub.
2017. jan. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!