Hogy legyek erős?
#2-5-7-es válaszoló vagyok.
Semmi erőt nem fognak adni azok a szerek!Én nem szedek semmilyen kiegészítőt, úgy gondolom felesleges az összes.De ha a szíved azt súgja hogy szedjed őket, akkor tedd azt.
Az elme ereje sokkal fontosabb mint bármely más ezen a téren.Ha nagy erőre szeretnél szert tenni egyszerű a dolgod...DOLGOZZ KEMÉNYEN!Ez a legfontosabb!A keményet úgy értem tényleg pokoli keményen!Ha keményen dolgozol és utána ezek a tünetek jelentkeznek nálad akkor tökéletes irányba haladsz...
Szédülés, hányinger, fájdalom, fáradtság, égő izmok stb
De hogy ezeket elérd nagy feszültségnek kell keletkezni a szervezetben.A tested folyamatosan jeleket fog küldeni hogy hagyjad abba a gyakorlatot(ilyenkor fog kiderülni milyen fából is faraktak).Ezt nevezi egy két erősember "csináld-vagy halj meg"-nek!Miután kipihented magad a pihenőnapokon(3 nap edzés még sok is!) a tested jobban eltudja viselni a stresszt amit ezelőtti edzéseddel adtál neki.
5x5 a legjobb választás szerintem.Egyszerű a módszer!Pl az előző edzéseden képes voltál 125 kg-al guggolni.Most szeretnél 130-al.Először bemelegítesz, 40-60 kg-mal utána pihensz 2-3 percet, még egy szett de ez már 80 kg, pihensz, még egy szett 110 kg, pihensz, még egy szett 125 kg, pihensz, és végül 130.A gyakorlatokról annyit, hogy mindig mélyen teljes kontroll alatt végezd el!És ami még eléggé fontos, kövesse a tested biomechanikai mozgását!(Izometrikus gyakorlatokat is végezhetsz, de ott percbe számolod az ismétléseket:D)
Ahogy fent írtam az elme a legfontosabb!Ezt az edzésmódszert csak akkor tudod végigcsinálni ha nagy érzelmek vezetnek ahhoz, hogy erős legyél.Minél nagyobb a vágy, hogy erős és nagy legyél annál inkább kamatoztatni fogod az edzésedben.A legtöbb erősember/erőemelő elképzel egy szituációt a edzései során(pl a barátnőjét megerőszakolja egy nagy és erős srác) és ahhoz hogy bosszút álljon megkel küzdenie vele.Ez a mentális edzés(ha úgy tetszik) a testben egy sor kémiai reakciót indít el, így nagyobb erőre tesznek szert egy rövid időre.
Ha nagy motiválásra van szükséged olvasd el Ed Spielman könyvét "Spiritual Journey of Joseph L. Greenstein: The Mighty Atom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!