Sportfogadni a BET365 ön?
Figyelt kérdés
Magyarországon be van tiltva a BET365 , és az OTP az egyetlen bank ami támogatja. Ha most nyerek rajta valamennyit, azt le kell adóznom. De ha leadózom és látják hogy a BET365 ről van, akkor én ezzel megüthetem a bokám?2016. okt. 9. 15:16
1/4 anonim válasza:
Az erste bank az ezerszerte jobban támogatja mint a fostalicska otp bank..otp kártyát elsem fogad a bank. Erste banknál kifele vándorol a pénz,mig a többi fostalicska bank nem engedi ki a pénzt külföldre..
2/4 anonim válasza:
bizonyos összeg fölött kell adózni,ha mondjuk egy mecsre 10 ezret vagy fölötte raksz..ha kisebb öszegekel játszol akkor nem kell adozni meg ilyenek..
3/4 anonim válasza:
Ha blokkolt barmelyik sport oldal (Magyarországon)és/de alternatív oldalon jatszom akkor kifizetik a nyereményt ??
4/4 anonim válasza:
Gond nelkul kifizetik.
OTP-s vagyok. Soha semmi gond nem volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!