Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért éreztem ezt futás közben?

Miért éreztem ezt futás közben?

Figyelt kérdés
Két hete elkezdtem egy kezdő futóedzéstervet, de eddig nem nagyon volt sikerélményem, mert soha életemben nem sportoltam, pár száz méter után elfáradtam. De ma először éreztem azt, hogy a futás végére annyira elzsibbadt a lábam, hogy szinte egyáltalán nem is éreztem, és azt éreztem, hogy egyáltalán nem is vagyok elfáradva, hogy még simán tudnék futni, pedig futás közben már el voltam fáradva.

2016. szept. 22. 17:34
 1/1 Dancshow válasza:

Először kezd 1km-250m közöt ezt csináld addig míg le nem tudsz futni 1 kmt. Aztán emeld 2kmre.

Az az érzés akkor fordul elő ha tul sokat izzadtál és nics benned elég só vagy az alacsony vércukorszint miatt van. De ez akkor uis előjöhet ha hirtelen nagyon számodra sokat futsz és azt a szervezeted nem bírja. Ijenkor egyél 1 cerbona szeletet vagy valami cukros dolgot és igyál VIZET!! Futás előtt 1 fél órával is érdemes enni cerbonát meg ini 3-4 kortyot. Amit kifutsz azt vissza is kell pótolni 2naponta tarts szüneteketmert a szervezetednek regenerálódnia is kell!! Sok sikert a továbbiakban!! :)

2016. szept. 23. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!