Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az nba legmagasabb játékosai...

Az nba legmagasabb játékosai idén?

Figyelt kérdés
Leirná valaki posztokként hogy pl. Ki a legmagasabb irányito idén az NBA-ba?

2016. szept. 22. 15:19
 1/4 anonim válasza:

a 2016/17 es szezon: nem biztos, de én ő rájuk tippelek:

Irányító: -Giannis Antetokounmpo

( eddig 3 mast játszott, de most irányító lesz) 2m 11cm ( történelem legnagyobb irányítója, magic johnsos óta, aki 2m 6 mc)

-Shooting guard: corey brewer (2m6cm)

small forward: kevin durant (2 m 6cm, de vannak képek, de állítólag 2 m 11 cm, csak hazudik a magasságáról, hogy sf-et játszhason, és ne kelljen pf-et vagy centert játszania)

power forward: kristaps porzingis ( 2m 21 cm)

center: boban marjanovic ( 2m 22 cm) vagy sim bhullar (2m 26), de eddig csak d-leagueben játszoot, meg 2015-ben a sacramentóban, tehát nem hivatalos nba játékos, de lehet idén fog végre vissza kerülni

2016. okt. 5. 18:32
 2/4 anonim válasza:
kevin durantnél úgy akratam írni, hogy vannak képek ahol deandre jordan meg demarcus cousins melett áll, és ott magasabb, vagy legalább ugyan akkorák, és ők hivatalosan 2m11cm magasak
2016. okt. 5. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a cipő miatt
2016. nov. 7. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

"kevin durant (2 m 6cm, de vannak képek, de állítólag 2 m 11 cm, csak hazudik a magasságáról, hogy sf-et játszhason, és ne kelljen pf-et vagy centert játszania)"

Ja hiszen logikus lenne centernek berakni egy nemzetközileg is top5-ös bedobót. Biztos csak a magasságán múlik, direkt összehúzza magát...

2016. nov. 8. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!