Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az orvosom a felmentesre azt...

Az orvosom a felmentesre azt irta ra, hogy "gyogytestneveles ajanlott". Akkor ez az iskolai alól felment?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 16:52
 1/7 anonim válasza:
nem ment fel, mindkettőre kell járnod
2016. szept. 19. 17:04
 2/7 anonim válasza:
illetve attól függ, miért kell gyógytornáznod!
2016. szept. 19. 17:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Gerincferdulesem van, olyan szinten, hogy fuzot kell majd hordanom.
2016. szept. 19. 17:15
 4/7 anonim válasza:
akkor marad a másik tesi is. extrém esetekben (pl valakinek megsérül nagyon a lába, karja) el tudom képzelni, hogy felmentést adjanak az órai testnevelésről, de egy gerincferdülés miatt nem szokás.
2016. szept. 19. 17:22
 5/7 anonim válasza:
bocsi félreértettem, ha kaptál felmentést a tesi alól, és arra írta, hogy, "gyógytestnevelés ajánlott", ez esetben csak gyógytestnevelésre kell járnod.
2016. szept. 19. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Pontosabban azt irta, hogy a 2016/17-es tanev I.II.feleveben gyógytestnevelés javasolt.

Koszi :)) megnyugodtam, tesi oran egyes gyakorlatoknal faj a hatam :/

2016. szept. 19. 17:49
 7/7 anonim válasza:
Ha egyes gyakorlatoknál fáj a hátad, azt mindenképpen jelezd a testnevelő tanárnak. Szakorvosi papírt is mutasd meg a tesi tanárnak, illtve add meg neki a gyogytestnelelőd nevét, elérhetőségét. És a gyakorlatok helyet a törzs izomzatának erősítése javasolt. Ha már fűzőt hordasz, nem értem miért csak ajánlott a gyógytestnevelés.
2016. dec. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!