A Rieju Marathon MRT 125 Pro az üzemórás motor?
Figyelt kérdés
és miért van hogy az egyik képen van index lámpa elöl hátul a másikon meg nincs. ezen van: [link] ezen meg nincs: [link] vagy be lehet kötni az indexlámpát? és lehet rá venni rendszámot? és milyen motrokkal nem lehet menni közúton? azt tudom hogy a cross motrokkal nem. és még?2016. aug. 26. 22:49
1/10 A kérdező kommentje:
és ezzel a motorral lehet menni közúton? ezt elfelejtettem beleírni. a válaszokat előre is köszönöm :)
2016. aug. 26. 22:52
2/10 anonim válasza:
Nem üzemórás.
Igen. Lehet rá tenni rendszámot és A1 es kategóriájú jogsival vezetni.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2016. dec. 4. 17:50
4/10 A kérdező kommentje:
Magyarorszagon hol lehet boltba megvasárolni? És kb mennyibe kerül?
2016. dec. 4. 19:30
5/10 anonim válasza:
Ez a Rieju hivatalos oldala. Itt van hogy mennyibe kerül. Nem tudom hol lehet kapni :( biztos vannak ilyen motorboltok a környékeden megkérdezheted, de biztos interneten is találsz valamit.
Sok sikert hozzá :)
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Igen csak ezek 50ccm-is ek 😞
2016. dec. 4. 20:37
8/10 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm 😊
2016. dec. 4. 20:37
9/10 anonim válasza:
De ezek is abbol a gyárból vannak mint a 125. Ràjuk telefonálsz csak hátha mondanak valamit :)
10/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi ☺ akkor majd felhívom őket 😀
2016. dec. 4. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!