Bonnie2019 kérdése:
Ti mit sportoltok?
Figyelt kérdés
Írnátok arról a sportról egy kicsit.2016. aug. 26. 09:48
1/2 anonim válasza:
Szia :)
Én karatézok két éve. Nagyon szeretem. Az elején úgy voltam vele, hogy nem az én sportom, de kipróbálom. Életem egyik legjobb döntése volt. Egy jó edzőhöz mentem, nagyon élvezetesek az edzések, bár szerintem ez a legtöbb helyen így van. Sokat erősödtem tőle, mint lelkileg mind testileg, mikor elkezdtem, akkor duci voltam, mostanra már fogytam is. Nem tudom, mit írhatnék róla, az élményt azt így úgyse tudom átadni. :D nem tudom, mennyi idős vagy, de ezt bármilyen korosztálynak tudom ajánlani, nálunk a legfiatalabb 4 éves, a legidősebb 63.
Ezen kívűl már pár hónapja edzőterembe is járok. Ezen nincs mit részletezni, szeretem nagyon ezt is . :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 😋😊
2016. aug. 28. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!