Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen fajta...

Lányok! Nektek milyen fajta tánc jön be inkább?

Figyelt kérdés

Most akarok elkezdeni táncolni és eddig csak a hip-hop-ra gondoltam de nyitott vagyok más fajta táncokra is!

15/F

2016. aug. 24. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem azért jönnek be a táncos fiúk a lányoknak mert táncolnak, hanem azért mert jó testük lesz tőle.

Válassz olyat, ami eléggé terhel ahhoz, hogy jól nézz ki, ha csak a lányok miatt akarsz táncolni.

Ha esetleg magad miatt is szeretnél táncolni akkor ajánlom a modern/kortárs balettet, ami minden fizikai képességedet a határokig tudja feszíteni.

2016. aug. 24. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Na jó... Mégsem vagyok nyitott minden táncra.Mert elhiszem hogy mindent megmozgat ed ha kérdi valaki

-Mit táncolsz?

-Ö... csak Balettozok!

2016. aug. 27. 14:13
 3/3 anonim válasza:

Break!!!!!:)) En hip-hop táncos vagyok, de őszintén szolva en nem nagyon talaltam meg benne magam, de attol meg nagyon szeretem:) A barátom is 15 évesen kezdte el, es imadja,egy év alatt nagyon sokat fejlődött, kis duci gyerek volt, de most tiszta izom. Ráadásul minden erzelmedet bele tudod vinni, hiszen mégiscsak tánc.

16L

2016. aug. 31. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!