Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő és táplálkozási...

Tömegnövelő és táplálkozási étrend?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas ebben a témában. 18/F vagyok 186 cm magas és 62 kg. 2 naponta rendszeresen eddzek van hogy minden nap. Melyik tömegnövelő lenne jó?(A jumbo jó lenne?) Olyat ami nem kerül sok pénzbe. Vagy tudok én magam is otthon készíteni megvett alapanyagokból tömegnövelőt? HA igen akkor miből? Szeretnék kérni egy jó étrendet a tömegnövelő mellé.(reggeli,ebéd,vacsora).(A zabpehely jó reggelinek?)

Hozzáértők válaszát várom!!

2010. ápr. 20. 15:24
1 2
 11/13 Osynho ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak:

A kezdeti fejlődés valóban ilyen gyors, főleg a te alkatoddal, ami nem lehetett vmi edzett 182/67kg-ra nézve (nem bántásnak szánom). Kősőbb belassul a dolog. A nagyobb izomcsoportoknak 1 hét körüli idő kel la regenerálódásra, szóval ez a hétfő – csüt mell-hát eléggé szerencsétlen választás. A másik, hogy ezt a 2 nagy izomcsoportot nem célszerű együtt edzeni, ha rendesen dolgozol, nem jut energia a második izomra (persze, lehet, hogy én és a nálam sokkal jobb erőben lévő testépítők a gyengék :)) . A tricepsz és a váll gyakorlat se értem, hogy fér el neked egymás mellett. Egy kiadós tricepszezés után a kezemet is alig bírom hajlítani, nemhogy vállazzak… A láb edzés kihagyása meg hatalmas divat lett mostanában. A focinak semmi köze a konditermi lábedzéshez! Én is focizok, és sokáig hanyagoltam a lábazást, de rájöttem, hogy kell! Elég jó az állóképességem, sokat futok, tehát nincs elhanyagolva a lábam, de pl tegnap guggoltam egy jóízűt és ma gyakorlatilag mozgásképtelen vok. Azért izgulok, hogy a holnapi fociedzésen legalább kocogni tudjak.

A „szereket nem ajánlom” duma mindig megmosolyogtat. Milyen szerekről beszélsz? Táplálékkiegészítőkről? Mert azoktól semmi bajod nem lesz! „fehérjén kívül mást nem jó szedni” ez is jó szöveg. Miért pl szőlőcukortól, vitaminoktól, ásványi anyagoktól, aminosavaktól, kreatintól mi bajod lesz?

Az otthoni edzés ugyanúgy nem helyettesíti a nagy súllyal végzett, intenzív konditermi edzést, mint ahogy a futás se helyettesíti a guggolást pl.

2010. ápr. 22. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:

abszolút egyetértek az előttem szólóval, azzal a különbséggel,hogy én is vűll-trict edzek és váll utéán miért ne lehetne trict edzeni?????

Kathi Béla is így edz és még sokan mások.. miért kéne triccel kezdeni??

2010. ápr. 23. 10:08
 13/13 Osynho ***** válasza:
Jah váll után persze, okés :) Fordítva gondoltam, úgy már necces.
2010. ápr. 23. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!