Súlyzós edzések vagy csoportos órák? Milyen étrendet javasolnátok?
Kb. 15 kg plusz van rajtam ami eloszlik, mert elég magas vagyok 176 cm, az elsődleges célom, úgy lefogyni, hogy szépen alakuljon a testem nem pedig puff lefogyok,lóg mindenem. Az ugrálós csoportos órák vagy a súlyzós edzések jobbak erre a célra?
Étrenddel kapcsolatban egy kezdőnek mit javasolnátok? (Azon kívül, hogy ne zabálj) Fehérje mehet edzés után?
Nem tudom h komolyan golndolod h itt kérdezed ezt meg egy rakat hozzá nem értő embertől hát b+ menny le edzőterembe és van ott olyan aki még segit is
nm tudom mit vársz egy ilyen oldalon ahol az emberek nagy része szorakozik! 5-10 évesektől várod a választ?
Heti 3 napos teljes testes súlyzós edzés kell és mellé heti pár aerob edzés is. Utóbbinak: gyors gyaloglás, bicajozás, ellipszis trénerezés, lépcsőző gépezés, stb.
Szálkásító diéta ami kell neked. Fehérjepor akkor kell, ha nincs meg a napi kb 2g x ttkg fehérje beviteled szilárd rendes étkezésből. De ezt az értéket kb zsírmentes tömegre számoljuk, neked elég kb 120g fehérje.
Cortez70 köszönöm a válaszod! :)
1-es:
Járok edzőterembe, volt szerencsém olyan személyi edzőhöz, aki nem tájékoztatott semmiről és a befizetett edzéseim 99%-án nem is arra figyelt mit csinálok vagy mit kéne nekem mutatnia, hanem felrakott egy gépre és ott hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!