Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz csökkenti és/vagy...

Fekvőtámasz csökkenti és/vagy lassítja a végleges testmagasságot?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy csak a súlyzós edzéseket hanyagoljam, mivel ez kihat a testmagasságra. Valahol pedig azt, hogy a súlyzós edzés nem rossz, sőt erősödsz tőle és csak a gerincre kell figyelni. Legújabban pedig azt hallottam, hogy a fekvőtámasz is konkrétan súlyzós edzés, testtömeg 60%-át emeled fel, tehát azt SEM szabad csinálni, mivel kihat a testmagasságra, inkább biciklizzek.

18F/174cm

2016. aug. 15. 08:13
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
56%
Semmit nem fog befolyásolni a fekvőtámasz a magasságodon.
2016. aug. 15. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Honnan szedtek ekkora baromságokat.Ez kb olyan mint mikor masszírozd a melled és nagyobb lesz,vagy így húzgáld a farkad és egy hét alatt nől 3centit...
2016. aug. 15. 09:27
 3/9 kovpet ***** válasza:

A magasságot hogy lehet lassítani? :)

Amúgy 18 évesen már nem igen fogsz nőni, tehát mindegy lenne az is, ha befolyásolná. De nem befolyásolja.

2016. aug. 15. 10:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Azt ugy ertettem, hogy tegyuk fel, 180 centis lehetnel, de elkezdtel a testmagassagodat hatralo dolgokat csinalni, igy egy ido utan megallsz a novesben. Egyebkent a ferfiak 24 eves korukig nohetnek, 18 evesen is nottem mar egy centit.

Orvosoktol is kerdeztem, megoszlanak a velemenyek ott is. Ezert tettem fel itt a kerdest, ti milyen velemenyen vagytok.

2016. aug. 15. 11:10
 5/9 kovpet ***** válasza:

"Egyebkent a ferfiak 24 eves korukig nohetnek"

De ilyen korban már nem számottevő általában, még csak centik sem lesznek.

2016. aug. 15. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Na ja...meg most mi van ha megállsz a növésben? 174 és 180 centi nem nagy különbség, az a 6 centi nem igazán látszik utcán messziről. Én inkább lennék alacsony izmos, mint alacsony vézna vékony.
2016. aug. 15. 15:06
 7/9 kovpet ***** válasza:
A 174-ből inkább lesz 174,2 és nem 180 ilyen korban.
2016. aug. 15. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! En csak peldakent hoztam fel a 180-at, egy szoval nem mondtam, hogy annyi szeretnek lenni. :)

Apam amugy 177, anyukam 160, batyaim 180 es 171 cm magassaguak.

2016. aug. 15. 19:54
 9/9 anonim válasza:
Ha a testedhez képest viszonylag nagynak tűnnek még a végtagjaid, akkor nőhetsz. Tinikorban is először a végtagok nyúlnak meg és csak utána "nő hozzá" a test, amíg arányos nem lesz. Ha már most arányos vagy, akkor nem nősz tovább 24 éves korodig...
2017. jan. 23. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!