Fekvőtámasz csökkenti és/vagy lassítja a végleges testmagasságot?
Valahol olvastam, hogy csak a súlyzós edzéseket hanyagoljam, mivel ez kihat a testmagasságra. Valahol pedig azt, hogy a súlyzós edzés nem rossz, sőt erősödsz tőle és csak a gerincre kell figyelni. Legújabban pedig azt hallottam, hogy a fekvőtámasz is konkrétan súlyzós edzés, testtömeg 60%-át emeled fel, tehát azt SEM szabad csinálni, mivel kihat a testmagasságra, inkább biciklizzek.
18F/174cm
A magasságot hogy lehet lassítani? :)
Amúgy 18 évesen már nem igen fogsz nőni, tehát mindegy lenne az is, ha befolyásolná. De nem befolyásolja.
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Azt ugy ertettem, hogy tegyuk fel, 180 centis lehetnel, de elkezdtel a testmagassagodat hatralo dolgokat csinalni, igy egy ido utan megallsz a novesben. Egyebkent a ferfiak 24 eves korukig nohetnek, 18 evesen is nottem mar egy centit.
Orvosoktol is kerdeztem, megoszlanak a velemenyek ott is. Ezert tettem fel itt a kerdest, ti milyen velemenyen vagytok.
"Egyebkent a ferfiak 24 eves korukig nohetnek"
De ilyen korban már nem számottevő általában, még csak centik sem lesznek.
Koszonom szepen a valaszokat! En csak peldakent hoztam fel a 180-at, egy szoval nem mondtam, hogy annyi szeretnek lenni. :)
Apam amugy 177, anyukam 160, batyaim 180 es 171 cm magassaguak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!