Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen jó tömegnövelőszert...

Milyen jó tömegnövelőszert léteznek?

Figyelt kérdés
Heti 3-4 alkalommal járok konditerembe, csinálom is rendesen,de a súlyom az nem akar gyarapodni.Izmosodok de a súly az szinte mindig ugyanaz.
2008. szept. 30. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
ANFETAMIN. de ha memakarsz málytumort akkor inkább ne bróbáld ki.
2008. szept. 30. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja meg én azért járok konditerembe h izmosabb legyek. de ha te nehezebb akarsz lenni akkor ZABÁLY,de ha nehéz vagy akkor az cak hátrány.
2008. szept. 30. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha marad a súlyod, de izmosodsz közben? Sajnos nem tudom milyen a testalkatod, de ha van rajtad felesleg, akkor lehet, hogy az elég, miközben izmot szedsz fel. Egyébként ha hízni szeretnél akkor egyél megállás nélkül. Ha nem vagy éhes akkor is egyél táplálékkiegészítőt (A Volumass 35-öt, ami Magyarország legnépszerűbb izomtömeg-növelő formulája), sok tojást, meg rizset. Hidd el, hogy az étkezésen múlik, hogy hízol vagy éppen szálkásodsz.
2008. szept. 30. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Hát igen én inkább szálkásodok mint hízok.69 kiló vagyok és 172 magas.Fölösleg az biztos nincs rajtam és gondoltam kis tömegnövelés rám férne.Kipróbálom majd a Volumass-t.
2008. okt. 1. 05:34
 5/5 anonim ***** válasza:

volumass 35

ha megtudod fizetni... :)

2008. okt. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!