Milyen Harcművészeti oktatás van Szolnokon (kung-fu, thai box, késharc KIVÉTELÉVEL), mint pl. :Aikido, Krav-Maga?
Egyrészt ez nem válasz a feltett kérdésre.
A Krav-Maga valóban nem harcművészet, ez igaz.
Kung-fu-ztam 8 évig. MMA-tam, thai box oltam és karatéztem is bár ezeket valamivel kevesebb mint egy évig.
A késharc nem érdekel.
Nem említettem, hogy kezdő volnék vagy, h kezdésnek milyen harcművészetet érdemes tanulni.
Annyi volt a kérdés, h van-e Szolnokon Krav-Maga vagy Aikido.
A Krav-Magát csupán szeretném kipróbálni.
Aikidozni szeretnék, küzdősportot tanultam eleget, meg más harcművészetet is. Nem vagyok profi, semmi ilyesmi, csak nincs kedvem jelenleg azokhoz.
A kérdés továbbra is, az, h van-e Szolnokon Aikido vagy krav-Maga?
Kérem az írjon aki a kérdésre válaszol, ez a gyakorikérdések, nem csevegő fórum.
Köszönöm előre is.
Dehogy van, Szolnokon semmi sincs, elég sok helyen megfordultam, az biztos, h a legosszabb megyeszékhely az országban, de még egy átlagos középvárostól is rosszabb, hangulat, városkép, programok, lehetőségek szempontjából.
Lehet nem véletlen, h többször leéget a város jelentős része, meg a víz is elvitte, 11-szer volt ilyen pusztulás ott, ennek kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!