Ti posztolnátok egy poló nélküli képet a facebookon?
Figyelt kérdés
Hello. 4-5 hónap alatt sikerült leadnom 15kg-t és sportos alkatot összehoznom aminek nagyon örülök és megszeretném osztani az ismerőseimmel is az örömömet. Ti feltennétek egy olyan képet magatokról amin a tükör előtt álltok poló nélkül? 22f2016. júl. 24. 02:41
1/16 anonim válasza:
Nem. Én szeretem ha a lányok megküzdenek azért hogy lássák, nem vagyok olyan olcsó ha már megdolgoztam érte.
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon frappáns válasz :) köszönöm
2016. júl. 24. 03:40
3/16 Cortez70 válasza:
Nem. Nem is tehetném, a melóhelyen ezt is nézik és szóvá teszik, ha olyan képet tesz fel valaki. Meg amúgy is minek? Trikóban is látszik, hogy izmos vagyok. Ennyi.
4/16 anonim válasza:
Egy kép szerintem nem árt.Vagy mászkálj otthon póló nélkül és úgy is látszik :)
7/16 anonim válasza:
céltól függ.
ha éppen vadászó életmódot folytatsz és a zsákmányaid fiatal csajok,akkor alap a félmeztelen feszítős,vagy félmeztelen edzés-cselekvés közben készült kép.
de csak simán visszaigazolásból önmagáért fölösleges.
8/16 anonim válasza:
Persze, én suoktam is kirakni :D 17F
9/16 Cortez70 válasza:
Alap a félmeztelen kép? Na bakker. Mindig tanul az ember. :)
10/16 Andi80018 válasza:
Én sose írnék egy olyan palira, ha arról lenne szó, aki félmeztelen képet tesz fel, mert az nagyképűségre vall. Ha valakinek jó teste van, az látszik ruhában is. Sőt, ha nekem küldene valaki privátban egy ilyen képet, az se tetszene, kivéve, ha kérem. :-)
Amúgy sokkal szexisebb egy izmos férfi test pólóban, mit kell mutogatnia magát mindenkinek, mint egy ribi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!