Futócipő feltétlen ajánlott a hobbi szintű futáshoz?
Írtam: érdemes kipróbálni egy Kalenji-s cipőt. Mivel a kérdező írta, hogy nincs pénze túlzottan egyelőre, tekintve a lehetőségeit. Ég és föld lesz a különbség az és a kínai teremcipő között.
Én meg azt tudom neked elárulni, kedves 79%-os, hogy 15-20 kilométer az még túró távolságilag. Még csak nem is futom olyan gyorsan őket (12-13 km/h, bár pár kraftosabb dombozás erősen változtat rajta).
Az 50 k az meg csak egy szám volt, célozva arra is, hogy nem engedhet meg mindent magának.
Bőven elég ilyen távra egy 10k körüli Kalenji. A deca is odaírja mire való és lám az áll ott, hogy napi 1 óra futásra alkalmas.
Btw miért kéne eredmény lista a 15-20km-es válaszolótól. Nemmindenki versenyből fut. Személy szerint én se járok semmilyen versenyre, szimplán futok minden reggel vagy este 10km-et egészségügyi célokkal. Aki akarja elhiszi, aki akarja az nem, de a véleményét nyugodtan megtarthatja magának.
Én 25e-ért vettem egy Nike Lunarglide-ot akciósan, egyáltalán nem bántam meg. Elég rossz a lábam statikája, előtte néha utcai cipőben futottam, és hol bokám fájt, hol a térdem... Nem is erőltettem. Aztán megvettem a Lunart, azóta kényelmesen futom a 10-20 km-eket anélkül, hogy bármi ilyen jellegű panaszom lenne. Úgyhogy szerintem bőven megéri.
Ha nem is most fogod érezni, 10-20 év múlva meg lesz a böjtje a spórolásnak, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!