Nincs valamilyen infótok arról, hogy ezen az évben melyik hotelben szállnak meg a F1-es pilóták? Különösen Vettel érdekelne.
Szia!
Utánakerestem, ilyeneket találtam, idézem.:
"Koránt sem biztos, hogy budapesti szállodában szállt meg Vettel, nem elképzelhetetlen, hogy jóval közelebb szállt meg a Hungaroringhez." 2015., forrás: [link]
"A másnapon erőteljesen vacilláltunk, hisz igazából szívünk legmélyének kívánságát kimondva Sebastian Vettelt szerettük volna élőben látni, de több forrásból is hallottuk, hogy ő valószínűleg a pályán alszik majd." 2013, forrás*: [link]
*: A 2013-as élménybeszámolóban a Four Seasons Hotel és a Kempinski Hotel van megemlítve, de Vettelt nem látták.
Egyébként idén szombat és vasárnap reggel a Hungaroring főkapunál lesz egy vörös szőnyeg, aminek a közelébe jeggyel nem rendelkező szurkolók is odamehetnek állítólag és sisak nélkül lefényképezhetik a csapattagokat és a versenyzőket, közelebbről., 2016., hivatalos forrás: [link]
Egy videó erről, hogy hol is lesz ez.: [link]
Sok sikert, a fejetek fölé emelhető, kihajtható kijelzős fényképezőgépet, kamerát vigyetek, mert tömeg az lesz biztosan és induljatok korán, ha el akarjátok érni őket (elvileg 8:00-tól kezdődik, de szerintem érdemes 7:00-re odaérni, mert koránkelő gyerekek ezek)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!