Gördeszka. Milyet vegyek? (Kezdő vagyok) Többi lent
A gördeszka azoknak az embereknek való akik kötetlenek, szabadok és kreatívak az élet minden területén. Fantáziát visznek a közlekedésbe, a gurulásba és ha a deszka az életük akkor az életükbe is. Nem fiúknak való és nem lányoknak való. Hanem embereknek(!!)
Ha annyira akarod vásárolhatsz különböző szívecskés, muffinos, kis...sárga beszélő gumisz*ar mintás gördeszkát, bár ha elkezdesz korlátokon csúszkálni mindegy. Remélem érted a lényeget.
A longboard a leegyszerűsített szabadság, gyorsaság, nyugalom, tisztaság. A gördeszka zűrzavaros, színes, graffitis mivoltával szemben ez olyan mint egy nyári fuvallat. Közlekednek longboarddal üzletemberek, tanulók, anyák, apák. Ha ki akarnak kapcsolni, vagy ha egy kis csendre vágynak.
A penny board pedig a rohanást szimbolizálja (legalábbis számomra). Kicsi, könnyű, észrevétlen, mintha ott se lenne veled. A penny csak egy ezköz amit aztán gyorsan zsebre vágsz ha nem kell. Sosem szerettem, de biztos ennek is megvan a szépsége.
Én gördeszka párti vagyok. Olyan városban élek ahol sok a kereszteződés, járdaszegély stb. Csak megyek vele és az akadájok olyanok mintha ott se lennének. Én döntöm el hogy hogy ugrok át rajtuk és rohadtjó érzés. Longboardoztam is már, de azt egy másik városban ahol az utak nem olyan simák, de egyenesek és leejtősek. Az is csodálatos érzés.:)
Remélem sikerült átláthatóan fogalmazzak. Válassz amit szeretnél, de jegyezd meg, hogy egy sport sosem lányos, vagy fiús. Nekem pl sokkal többet jelent a gördeszka egy tárgynál és a gördeszkázás egy sportnál. A gördeszka egy kapu a függetlenség felé, a gördeszkázás pedig maga a független kreativitás agyveleje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!