Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nyár alatt mennyire...

Egy nyár alatt mennyire tudnék megizmosodni?

Figyelt kérdés
15 éves, vékony, magas fiú vagyok. Most megyek gimnáziumba, és arra gondoltam, kicsit megerősödhetnék. Az elszántság megvan, minden reggel futok, esténként bicajozok haverokkal vagy egyedül. Napközben nyújtok, erősítek. Nemrég kezdtem el, ha egész nyári szünetben tudnám tartani, látszódna a változás? Illetve mennyit kéne erősítenem napközben, hogy egyáltalán "legyen értelme"? Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 2. 21:03
 1/10 Cortez70 ***** válasza:
Pár kg lenne a nettó izmosodás. Picit látszana, de egy jobb forma az évek melója. Heti 3 teljes testes edzés kell kezdőknek. Olvass: google: sárga kapszula pdf.
2016. júl. 2. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
1 hónap kellet,hogy megizmosodjon rendesen a vádlim,fociztam. :D
2016. júl. 2. 21:27
 3/10 Cortez70 ***** válasza:
Biztos marhaizmos lehetsz.
2016. júl. 2. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Kockahas,már csak a kezemre kell rendes izom,. :)
2016. júl. 2. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Megnéztem a pdf-et, majd még olvasok belőle! Bár nem valószínű, hogy edzőtermekbe fogok menni. Nem a pénz miatt, egyszerűen nem érzem, hogy szükséges lenne. Itthon is tudok hasizomgyakorlatokat végezni, futópad helyett ott a rét (:D), tudok biciklizni, stb.

Még szívesen várom más hozzászólását is!

2016. júl. 2. 21:51
 6/10 Cortez70 ***** válasza:
Amiket írtál azzal nem leszel izmos. Komoly súlyzós edzés kellene.
2016. júl. 2. 22:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Felüléstől nem lesz hasizmom? Én úgy tudtam, igen. Sújzót meg tudok vennni, hogy a karjaimat erősítsem. Vádlihoz pedig ott a futás, bicaj. Vagy rosszul tudom?
2016. júl. 2. 22:10
 8/10 Cortez70 ***** válasza:
Rossszul. A felülés szar, a gericed megy vele tönkre és nagy mértékben a csípőhajlítók dolgoznak. A súlyzó az nem pontos j-vel írandó. Amit te veszel az kb 1 hónapig lesz elég. Mitől lesz hátizmoz, mellizmod, komolyabb combizom, váll, csuklya? Na mindegy, tőlem azt csinálsz amit akarsz, te dolgod. Én írtam mit olvass el. Ennyi.
2016. júl. 2. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké. Nem akartam kötekedni, megbántani sem. Csak kérdeztem, mivel nem értek hozzá. Köszi a segítséget.
2016. júl. 2. 22:21
 10/10 Cortez70 ***** válasza:
Okés. No problem. Csak én edzek 30 éve, nem kis tapasztalattal, nyilván tudom, hogy mi a módja.
2016. júl. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!