Hogy vagytok vele? Futás egyedül?
Én regebb futottam egyik jobaratommal, és leirom, mi hogy csinaltuk: Kb éjjel 12 utan indultunk meg, kituztunk egy célt (egyre nagyobbat), hogy elfutunk x falubol y faluba pl. Mind a ketten buszke természetuek vagyunk, s igy nagyon hajtottuk egymast, ugyertve, h tovabb futottunk mindig, mint amikor lustasagbol megállnánk. Rohamosan egyre tobbet tudtunk futni, és nott a kitartasunk.
1: sokkal izgalmasabb ilyenkor
2: ilyenkor az energiak is maskepp mozognak a testben (én személyesen éjjel jobban tudok futni)
3: sosem palyan futtunk... ott tényleg meg lehet unni.
4: Növekedett az onbizalmunk.
5: Arrafele a futasra koncentraltunk, visszafele egy nagyon jot beszélgettunk mindig, mert biza volt ido elég, mig hazaértunk.
Remélem, meghoztam a kedvedet a stilushoz:)
utolsó!
a problémám pont az, hogy nincs futótársam
így mind1 hogy pályán vagy akárhol futok
amugy jó dolgokat írtál
köszönöm a válaszokat
Én nem szeretek társsal futni, szerintem próbáld ki úgy, hogy zenét hallgatsz közben. Ha barátom jött velem futni az nem volt jó, mert az egyik túl lassan futott a másik meg túl gyorsan, így sosem volt jó. Egyedül jó nekem, próbáld ki zenével, csak valami pörgősebb legyen, az is fog motiválni, sok sikert!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!