Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy vagytok vele? Futás egyedül?

Hogy vagytok vele? Futás egyedül?

Figyelt kérdés
Én kezdetben partnerrel futottam, de egy ideje ő már kiesett és most egyedül futok, de úgy vettem észre, ha nincs aki diktálná a tempót (ő nekem, én neki), úgy unalmasabb és nem is futok annyit.
2010. ápr. 13. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyedül szeretek, zenét hallgatva. Akkor állok meg, amikor akarok. Ha párban futunk, akkor - pont a másik tempója miatt - nem "merek" megállni, pedig lehet, hogy szükséges lenne, hogy ne menjen el a kedvem a további futástól. Másrészt, akkor úgyis beszélgetünk közben, az meg még inkább fárasztó.
2010. ápr. 13. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak egyedül szeretek futni. Kifejezetten megnyugtató.
2010. ápr. 13. 20:02
 3/8 anonim válasza:

Én regebb futottam egyik jobaratommal, és leirom, mi hogy csinaltuk: Kb éjjel 12 utan indultunk meg, kituztunk egy célt (egyre nagyobbat), hogy elfutunk x falubol y faluba pl. Mind a ketten buszke természetuek vagyunk, s igy nagyon hajtottuk egymast, ugyertve, h tovabb futottunk mindig, mint amikor lustasagbol megállnánk. Rohamosan egyre tobbet tudtunk futni, és nott a kitartasunk.

1: sokkal izgalmasabb ilyenkor

2: ilyenkor az energiak is maskepp mozognak a testben (én személyesen éjjel jobban tudok futni)

3: sosem palyan futtunk... ott tényleg meg lehet unni.

4: Növekedett az onbizalmunk.

5: Arrafele a futasra koncentraltunk, visszafele egy nagyon jot beszélgettunk mindig, mert biza volt ido elég, mig hazaértunk.

Remélem, meghoztam a kedvedet a stilushoz:)

2010. ápr. 14. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:

utolsó!

a problémám pont az, hogy nincs futótársam

így mind1 hogy pályán vagy akárhol futok

amugy jó dolgokat írtál

köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 14. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek társsal futni, szerintem próbáld ki úgy, hogy zenét hallgatsz közben. Ha barátom jött velem futni az nem volt jó, mert az egyik túl lassan futott a másik meg túl gyorsan, így sosem volt jó. Egyedül jó nekem, próbáld ki zenével, csak valami pörgősebb legyen, az is fog motiválni, sok sikert!

15/F

2010. ápr. 14. 14:24
 6/8 anonim válasza:
Én inkább futótárssal. Egyedül még nem is próbáltam, de nem ösztönöz. :D
2010. ápr. 14. 17:08
 7/8 anonim válasza:
futok veled, néhakel párban futni:)
2010. ápr. 15. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én inkább egyedül szeretek futni, de hát kinek mi válik be. :D
2020. dec. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!