Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatsorozattal...

Milyen gyakorlatsorozattal lehetne megtanulni a muscle-up-ot?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy pl milyen edzéseket csináljak,. naponta hányszor hanyast(meg ha pl fekvőnél vagy húzódzkodásnál szűk vagy széles kéztartás) stb.

Elkérhető, hogy nyár végére sikerüljön magam kitolni?

17/F 70 kg zsír az nem nagyon van rajtam, viszont nem vagyok szálkás

2016. jún. 23. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, én a rúdra fel cimü könyyvböl tanultam meg.

Az erönléti része két fontos dologból áll

HUZODZKODÁS:

-széles fogásban szép lassan szabályosan

-ugyan ez csk robbanásszerüen, a felsö ponton, el is engeded picit a rudat.

TOLODZKODÁS:

-hagyományos szintén a lassu és a kirobbanóakat is érdemes gyakorolni

-tolódzkodás egy rúdon. Ez az amikor kb a szegcsontodig engeded le magad majd onnan ujra kitolod (eleinte nagyon nehéz gyakorlat)

LÁBEMELÉS: a muscle uphoz elengedhetetlen az erős hasfal.

Technikana: na erröl rengeteg videot láthatsz, az egyik nagyonlegjobb hordos márké a jutubon

De szerintem a legfontosabb, h huzodzkodásnál láb felrántással gyyakorlod azt hogy nem a rudhoz huzod magad, hanem a rúd mögé.

De youtub hordos mark muscle up. Ird be . Nagyon ügyes ez a fickó

2016. jún. 24. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

De azé ne minden nap gyaluld magad, mert az durván hazaa vág, legyen pl heti három, a sorozatok edzésenként pl 3 sorozat, tiz ismétléssel gyakorlatonként.

A fekvök iss fontosak, azokat is nyomasd, én csak az egykezeseket gyakorlom, azok is jo eröt hoznak

2016. jún. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!