Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem tudom melyik sport illik...

Nem tudom melyik sport illik hozzám? Főként a pörgést és gyorsat szeretem.

Figyelt kérdés
(13/l, 39 kg, 152 cm, vékony)vagyok

2016. jún. 20. 16:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Milyen tánc? (Fajták?)
2016. jún. 20. 18:19
 12/19 aikiboxer ***** válasza:
Na akkor ideje kipróbálnod az ökölvívást. A csaj box nagyon megy most, óriási közösségi élet van, csajbox találkozók, és amúgy is szuperjó sport.
2016. jún. 20. 18:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Az milyen kedves Utolso?
2016. jún. 20. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Hat nagyon sokfele van nyilvan, a klasszikus balettol kezdve a kortars tancig. Eloszor is a tanc nem igazan egyeni, inkabb paros vagy csapatsport, viszont a tancosok kozott eletreszolo baratsagok is szuletnek gyakran.

El kene dontened, hogy melyik tetszik. Ha a klasszikus, visszafogott angolkeringo hive vagy, az akrobatikus rock and rollt nem igazan fogod elvezni. Ha viszont rajongsz a vadabb elemekkel tarkitott eloadasokert, akkor annal inkabb.

Persze meg mindig ott vannak a latin-amerikai tarsastancok (szamba, rumba stb.), azok is hihetetlenek tudnak lenni. Vagy pl. kiprobalhatod a zumbat, az talan az egyik legegyszerubb tanc (nyilvan magasabb szinten mar nem az, de az elejen igen), megis egyfajta vidam, pattogos hangulata van. A magyar neptanc szinten nagyon szep. De ezeken kivul meg rengetegfele van, es a maga modjan mindegyik gyonyoru, es magasabb szint eleresehez mar komoly munkara van szukseg.

2016. jún. 20. 18:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Aha. A gyorsabbat szeretem.
2016. jún. 20. 19:02
 16/19 aikiboxer ***** válasza:

Mi milyen? A box?

Pörgős, fárasztó, izgalmas, kihívásokkal teli. Néha fájdalmas, de inkább örömteli. Nagyon profi edzésmódszertannal. Jóformán sérülésmentes, kevesebb a sérülés itt mint bármi másban. Azonkívül vagány. :)

2016. jún. 20. 19:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem nekem valo a box...
2016. jún. 20. 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Csoccsék elég pörgős kis edzéseket toltak anno Urban Dance témában, most viszont külön vannak. Ez viszont pénzes, tehát nagy valószínűséggel a szüleid pénztárcájától függne. Egy ingyenes alkalom az néha szokott lenni, ha minden igaz.

Szederkényi Zsolt "Papi" főleg Locking (meg ami ki van írva az oldalán):

[link]

Csordás Gábor "Csocsó": ő főleg break-es, de ő amúgy érdekesen mindent szeret (house, popping, locking, krumping, new style).

Na meg attól is függ, hogy hol laksz. Több helyen vannak, ha minden igaz, de nem mindenhol. Fel tudod keresni őket, ha esetleg érdekel ilyesmi. Videókkal meg tele van a net ilyesmikről.

https://www.youtube.com/user/urbandanceteam/videos

Ezt csak azért írtam, mert pörgést és gyorsat írtál. Ezeknek a táncoknak egyike sem az a tipikus lazítgatós dolog :D

2016. jún. 21. 01:06
 19/19 anonim válasza:

Vívás?

Én régebben vívtam csak a tanulás miatt abbahagytam de nekem nagyon tetszett.

:)

2016. aug. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!