Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? "Itt kéne...

Mit gondoltok? "Itt kéne tartanom"?

Figyelt kérdés

kb 2010 janmuártól elkezdtem edzeni... (bicepsz, tricepsz, alkar, hát, váll, hasizom, comb, vádli)

Nem tudom hogy nevezik azt az edzést mikor bicepszre "gyúrok", de kis terpeszállásban vagyok, és egykezes, 11 kg-os súlyzót szoktam emelgetni.Nah, most ez első szériában csak 8x megy. Másodikban, harmadikban már csak 6x:S Negyedikben nem emelgetni szoktam, hanem hajlított karral megtartani(90 fokosan behajlítva), kb 15 másodpercig.

5-6 kg-os súlyzókkal kezdtem, akkor már fel tudtam emelni kb 25-30x, azért váltottam nagyob súlyra.Dehát én őszintén szólva keveslem....:S Mármint azt, hogy ha nagyon megerőltetem magam max 10x tudom felemelni, és ezt is csak az 1. szériában. Ti hogy látjátok?

17/F

173 cm/69kg

2010. ápr. 12. 20:50
 1/5 A kérdező kommentje:

(bicepsz, tricepsz, alkar, hát, váll, hasizom, comb, vádli*)

*: Mellizom...ezt kifelejtettem.

2010. ápr. 12. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért!
2010. ápr. 12. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

szia:)

Ilyen nincs hogy hol kéne tartanod.Ez nem egy séma alapján müködik.Minden embernek más a genetikája más a fejlődése.Szerintem a tied jó jólhaladsz.

2010. ápr. 12. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:D Ha udtok még írjatok!
2010. ápr. 12. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

szia vannak alapvető hibák, az első hogy én versenyszerűen testépítek,de még én sem edzek alkart.

a másidik ezt át kéne rágni

[link]

harmadik gyere a fórumra ne itt akarj tájékozódni,profi testépítők válaszolna a kérdéseidre,szerintem bennük igazán bízhatsz

2010. ápr. 13. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!