Kedves Irén!
Teljesen rendben vagyok önmagammal, köszönöm. Csak tudod elég sok az olyan kérdés, amikor valaki semmit nem akar tenni, csak bekapni ezt-azt, esetleg táncikálni, és ettől akarnak bomba formát.
A fogyis témakörben türelmesen elmagyarázgatom, ez miért nem működik, és többnyire én vagyok a hülye!
Ez egy biztos bázis volt eddig. Mivel ezek az emberek nem sportolnak, itt megkíméltek a hülyeségeiktől.
Nem az volt a bajom, hogy nem jó a témakör. Hanem hogy emiatt szembesültem olyan kérdéssel, amitől a hideg is kiráz!
Ez kb olyan szinten üti ki nálam a biztit, mintha valaki azt kérdezné, hogy meg akarja enni a szomszédját, hogy fűszerezze, hogy jó legyen?!
Kedves Kérdező! Én nem ismerem, nem használtam az Ördögnyelvet, de hiteles emberektől hallottam róla: pl. Csisztu Zsuzsának pl. orvos férje ajánlotta... A Több mint Testőr c. műsorban több interjú volt felhasználókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!