Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem bírja a gyomrom a kardiót,...

Nem bírja a gyomrom a kardiót, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok :) nincs rajtam sok égetnivaló zsír de sajnos ami van az nem tűnik el magától. Nehezíti a helyzetet az is hogy extrán érzékeny és gyengécske a gyomrom. Voltam vele már mindenhol de minden doki azt mondta, hogy ez ilyen, fogadjam el. Így azonban 30 percnél nem tudok tovább semmilyen zsírégető mozgást csinálni (futás, intenzív biciklizés, aerobik stb), mert (elnézést, de ez van) kidobom a taccsot. Ennek függvényében tudnátok tanácsolni olyan otthon elvégezhető gyakorlatokat amelyek rövidebb időtartamúak és hatékonyak? Linkeket is szívesen nézegetek! Illetve még egy elég hülye kérdés: edzhető a gyomor? :D

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 2. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Hányj egy jót! ;)
2016. jún. 2. 22:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Megvolt párszor, újítani szeretnék ;) xd egyéb tanács, ami hasznos is? :D
2016. jún. 2. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

akkor csináld 29 percig,pihenj 4-5 percet,hogy lecsökkenjen a pulzus,utána tovább csinálhatod újabb 29 percig.

amúgy viccen kívül kellene neked egy pulzusmérő óra amit lesel edzés közben és ha eléred a kritikus tartományt amikor már hánynál visszaveszel.

idővel ahogy felerősödik az állóképességed meg elmúlik ez.

2016. jún. 2. 22:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) az óra jó ötlet, eddig nem jutott eszembe
2016. jún. 3. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Intervallum edzést próbáltad már? Abból 20-30 perc is hatékony.
2016. jún. 3. 00:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam :) abból elég 30 perc is? Azt hittem azt is tovább kell hogy igazán hasson.
2016. jún. 3. 00:24
 7/9 Cortez70 ***** válasza:
Intervallum kardio, kb 20 perces vagy lassú aerob edzés 40-60 perces. Ennyi, nem egy rocket science. :)
2016. jún. 3. 05:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Intervallumból bőven elég 30 perc. Sőt, igazából az intervallum rész csak 15 perc, plusz előtte bemelegítés, utána levezetés.

[link]

2016. jún. 3. 09:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2016. jún. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!