Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futóktól szeretnék véleményt....

Futóktól szeretnék véleményt. Középső lábujja körme tegnapi 9 km futás után bekékült, a lábujjam bedagadt?

Figyelt kérdés
A cipő mérete megfelelő, tehát a 39.5 lábamra 41-es a futócipő- Nike pegazus 32, eddig semmi bajom nem volt, bár szombaton éreztem ugyanezt az ujjamat. Azt hittem megrőltettem, mert saját magamhoz képest múlt héten sokat futottam. Nem tudok most új cipőt venni, ez 1,5 hónapos. Pihenni nem szeretnék, jó lenne ha holnap mehetnék.

2016. máj. 24. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy törés vagy ínszalagsérülés is van a lábbujjadban, ha dagadt. Mindenképpen pihentetném, és ha nem lohad le, orvosnak is megmutatnám. Ha eldeformálódik végleg, minden cipőd kényelmetlen lesz később, főleg az alkalmiak.
2016. máj. 24. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem is pihentesd most pár napig.

nem tudom,hogy a cipő lehetett -e a baj, nekem még nem volt ilyen.

de tuti nem normális, 9km futás után sem. annyira nem sok azért.

sztem nem jó rád a cipő.vagy a zokni.vagy nem jó a technikád.

2016. máj. 24. 09:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hogy irtatok. Szerintem sem olyan sok a 9km, hogy indokolná a sérülést. Korábban 6-ot szoktam futni.
2016. máj. 24. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem a köröm felső része ( vége felé) kék , hanem az alja, a körömágy felőli. És alulról dagadt bucira.
2016. máj. 24. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!