Ki szokott görkorizni Békéscsabán?
Figyelt kérdés
Ha van kedved közös görkorihoz, írj bátran! :) Ha többen vagyunk nagyobb élmény korizni. :)#együtt #sport #görkorcsolya #korcsolya #Békéscsaba #fitness #testmozgás #korcsolyázás #görkorcsolyázás #gurulás
2016. máj. 22. 00:12
1/7 anonim válasza:
Látom senki se válaszolt szóval unalmamba ide írok valamit :/
Egyébként sok mindenkit szoktam látni a főtéren korizni (lehet, hogy te voltál :D) én is szívesen mennék de nincs se korim, se tapasztalatom :/
2/7 A kérdező kommentje:
Ha a kedved megvan hozzá, akkor szerezz be egy korit, a tanulásban pedig szívesen segítek neked. :)
2016. jún. 20. 18:11
3/7 anonim válasza:
Ha Budapesten jársz előtte szólj
4/7 anonim válasza:
Egyébként, nemed, korod? Hányan szoktatok korizni?
Nem akarlak letámadni ezekkel a kérdésekkel csak gondolom ha pl tini vagy akkor nem akarsz egy 10 évessel vagy egy 40 évessel jászani :DD
5/7 anonim válasza:
Játszani? Görkorizásról volt szó tudtommal
6/7 anonim válasza:
Játszani/korizni.. csak így képletesen írtam amúgy lényegtelen. Szerintem a sport az valamilyen szinten játèk is. Nem?
7/7 A kérdező kommentje:
30F vagyok, általában egyedül, de időnként többedmagammal. Mikor hogy jön ki a lépés. :)
És te milyen korú/nemű vagy?
Volt már kori a lábadon?
2016. jún. 21. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!