Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen a konditerem, ahová...

Milyen a konditerem, ahová jársz? Mennyire vagy vele elégedett?

Figyelt kérdés

Ilyesmikre gondolok: be kell-e jelentkezni? Elegendő gép van-e? Kell-e várni, hogy sorra kerülj? Ingyenes-e a parkolás? Jól érzed-e ott magad, jó-e a légkör?

Én 7090 ft-ért veszem a korlátlan kardio bérletet. Ez egy csak női, és igen barátságos, hangulatos, családias, de sajnos igen kicsi konditerem. 2 futópad van, 2 ellipszis, 2 stepper, 1 fekvőbringa, meg néhány hagynomanyos, de azok nem valami profik, nem muködik a kijelzőjük és a pulzusmérőjük... :( Plusz ott vannak a súlyzós gépek, de azokat én nem használom. Mindig csak időpontra lehet menni, és mivel sokszor várni kell, hogy sorra kerülj, múltkor kiírták, hogy 4x15 percig használjuk a kardio gépeket, és legyünk tekintettel egymásra. Ez elég zavaró, mert azért jó belemerülni egy hosszabb kocogásba, vagy bringázásba, s erre itt nincs lehetőség, csak igen ritkán, mikor nincsenek sokan.

Viszont a parkolás ingyenes, és jó a megközelítés.

Tehát, ki mit szeret, és mit nem a teremben, ahová jár?

2010. ápr. 9. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Én évekig a helyi sportcsarnokba jártam.

Ott 9000 forint egy havi bérlet.

A terem kicsi, előfordult sűrűn, hogy a súlyokra várnom kellett, mert más edzett vele éppen.

Parkolás ingyenes, de én biciklivel jártam.

Próbáltam mindig délelőtt menni, mert akkor csak magam voltam.

Felszereltsége nem túl jó, a pár gép veszélyes, hiányos.

A cigányok szétlopták a súlyokat, így úgy döntöttem, hogy spórolok, és itthon alakítok ki egy edzőtermet.

Kb. 2 év spórolás után végre lett ennyi pénzem, hogy egy saját itthoni edzőtermet alakítsak ki.

Drága beruházás volt számomra, de megérte.

Korlátlanul edzhetek, nem függök senkitől.

2010. ápr. 9. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ebből a szempontból nem vagyok mérvadó mert egy "belsős" konditerembe járok, de!

nem tudom mi a célod az edzéssel, de ha aerob munkát szeretnél végezni akkor ahhoz 40-60 percet kell megállás nélkül csinálni, tehát a 4x15 perc teljesen taccsra vágja ezt.

2010. ápr. 9. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:

4x15 perc az pont 60, ha gyorsan átpattanok egyik gépről a másikra, akkor semmi gond. De persze ez nem sikerül mindig, sajnos.

Azt remélem, hogy mivel már jó idő van, kisebb lesz a zsúfoltság. Ha nem, akkor váltok, bármennyire is fáj.

Ja, és mit gondoltok, mennyire gyakori egy edzőteremben, hogy néha nyikorognak a taposók? :)

2010. ápr. 9. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
azzal ha nyikorog nincs baj. meg kellene zsírozni vagy olajozni a gépet, de gondolom a tulaj lusta rá. Ez téged ne zavarjon, csak ha már akad a gép. (esetleg szólj a tulajnak mert idő előtt el fog kopni néhány dolog a gépben)
2010. ápr. 9. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
a miénk ingyenes , 80 as évekbeli,nincs fűés,se légkondi,kevés gép,viszont saját kulcsunk van,akkor megyünk mikor épp jólesik,lehetne jobb is ha újitanák a gépeket,csak sajnos nincs miből
2010. ápr. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!