Boxkesztyű vásárlás?
Figyelt kérdés
Most kezdenék kickoxolni, de ahova járni fogok, ott az edzők azt a márkájú kesztyűt ajánlják amivel a klubnak gondolom szerződése van vagy mi. Szóval egy 10 unciás rendes bőr kesztyűre gondoltam, láttam hogy ilyen Saman kesztyűből egész olcsón lehet ilyeneket venni. Van valami tapasztalat? Kb heti 2x használnám, és inkább most vennék egy jót, hogy sokáig kitartson. 15-20k nál nem akarok többet kiadni, de a legjobb lenne 15 körül. Légyszi osszátok meg velem a tapasztalataitokat.2010. ápr. 8. 14:32
1/3 anonim válasza:
vegyél most egy jobbat, a Twins-et tudom ajánlani, nekem is olyan van, 16-ért vettem.
2/3 anonim válasza:
ebayen kiszállításssal 55 dolcsi egy Twins, baromira megéri.
3/3 anonim válasza:
Én a TOP RING-et ajánlom, nemigazán tudsz hozzájutni, olasz világmárka, de ajánlom még a Twins-et vagy Fuji Mae-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!