Milyen sport ajánlatos ill. nem ajánlatos babatervezésnél?
Figyelt kérdés
Pl. a futásról azt is hallottam, hogy aki már ezer éve rendszeresen fut, annak nem kell abbahagynia terhesen sem, meg azt is, hogy ha valaki babát szeretne, ne nagyon futkározzon, mert akadályozhatja a beágyazódást, sőt akár korai vetélést is okozhat. Egyébként csak hébe-hóba kocogok, de nagyon szeretnénk babát, meg ráadásul IR-em is van, annak meg nem elég, ha lightos mozgást végzek csak.-.- Kicsit tanácstalan vagyok, mert csak segíteni szeretném a teherbeesést (és maradást), nem akadályozni, de mivel annyiféle tanács van, inkább a tapasztalatoknak hinnék.2016. ápr. 27. 16:48
1/2 Andi80018 válasza:
Azt olvastam egy oldalon, mert nem ismerem igazán ezt a betegséget, hogy megfelelő táplálkozással, sporttal, be tud ágyazódni a baba. Szóval a futás az jó, bár az első 12 hétben azért lájtosabban kell mozogni. Erről az Arwen-tornáról is írtak, sokat segít, a medencét mozgatja meg.
2/2 anonim válasza:
Ha terhes vagy ne fuss. Megnyomódhat a baba és meg is nyomódik. Illetve olyan mintha mosógépben lenne(szerintem). Gondolj bele, nincs ott olyan sok hely, hogy kényelmesen elférjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!