Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Motivációs képek, oldalak,...

Motivációs képek, oldalak, csatornák, zenék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok linkelni olyan facebook, instagram, youtube és weboldalakat, ahol motivációs tartalmak vannak? Főleg edzéshez, de jöhet tanuláshoz is. Mostanában eléggé fásult és fáradékony vagyok, szóval jó lenne, ha valami mindig szembejönne velem, ha nekiállok netezni, hogy folytatnom kell a dolgokat. Külön örülnék, ha tényleg tartalmas idézetek lennének képpel és nem csak sokszor hangoztatott közhelyek.

Az is külön extra öröm lenne, ha mutatnátok olyan képeket/zenéket/idézeteket, amik olyasmiről szólnak, hogy egyedül is csinálni kell. Egyetemen vagyok a tényleg jó barátoktól távol, az itteni haverok nem sportolnak, szóval igazából sehonnét sem kapok valami emlékeztetőt vagy pluszt és mellette az egyetem is szívás és rengeteg energiám leszívja. Sőt, még akivel laza kapcsolatban vagyok sem szól, pedig őt külön megkértem. Szóval kicsit ilyen egyedül a világ ellen is jöhet.

Előre is köszönöm mindenkinek! :) Akár módszereket is írhattok, amivel magatok emlékeztetitek és amiből motivációt szereztek.

2016. ápr. 22. 23:18
 1/1 anonim válasza:

[link]

Én ezt szoktam sokszor hallgatni szerintem nagyon jó .

Egyébként youtubera beírod hogy motivation music kidob nagyon sokat esetleg motivation video.... nagyon sok választék van zenék között is... egy órás formátumokban persze ne kelljen minden 3-4 percben a telefonhoz mozdulnod :"D

2016. ápr. 23. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!