Lehet még belőlem artista és hogyan dolgozhatnék cirkuszban?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,9.osztályos (közgazdasági szakközépiskola) nem igazán vagyok hajlékony,de bármit megtennék érte,hogy hajlékony legyek.az álmom,hogy artista legyek és/vagy állatokkal dolgozhassak a cirkuszban.hogy lehetne ez lehetséges?segítsegek kérlek!! Érettségi után is tanulhatnék artistának?2016. ápr. 17. 14:35
1/12 anonim válasza:
Ebbe inkább bele kell születni. Az artisták már egész pici koruktól edzve vannak, ezt szerintem te 15 évesen már akkor sem pótolhatnád, ha lenne rá lehetőség. Hasonlónak képzelem, mint a balettet, ott is csak azokból lesz balerina, aki már kora gyerekkorában kezdi.
Cirkuszi állatokkal pedig ne akarj foglalkozni, kínzás amit velük tesznek. Ne akarj ilyesmiben részt venni.
2/12 anonim válasza:
Van egyébként artistaképző Bp-en, Baross Imre a suli neve, nézz utána.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen,tudok róla,de sajnos nekem nem lenne rá lehetőségem oda járni,mert mosonmagyaróvári vagyok,meg úgy tudom,hogy ott 10-12 éves korban van a felvételi,és 16 éves korban úgy,hogy valaki sportolt előtte már,pl légtornász (asszem ez a neve) azért el tudnék magamtól érni 18 éves koromig valamit a hajlékonysággal kapcsolatban vagy már nem tudok változtatni? Köszönöm a válaszodat!:):)
2016. ápr. 17. 17:05
4/12 anonim válasza:
Hobbi célra még fejlődhetsz ha tanárhoz jársz tornázni és sokat edzel de hivatásos artista már nem lehetsz ebben a korban 0 előélettel.
5/12 A kérdező kommentje:
És azzal a tudással bekerülhetek egy cirkuszba?:)
2016. ápr. 17. 17:28
6/12 anonim válasza:
Azzal már biztosan nem. Egy jobb cirkuszba minimum 10-20 éves sport és artista múlttal lehet bekerülni, hivatalos iskolákkal.
7/12 A kérdező kommentje:
Jaj ez most olyan rossz hír:( köszönöm a válaszodat!
2016. ápr. 17. 19:31
8/12 anonim válasza:
Hát ez van. Jobb előre tudni, mint nagy álmokat kergetni és aztán pofára esni. Balettel kapcsolatban is rengetegen vannak így, kérdezgetik itt, hogy x évesen, még nem hajlékonyan / ducin / 0 tudással lehet-e belőlük még balerina de sajnos ez is olyan, hogy megfelelő időben kell elkezdeni.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát igen,jobb tudni(:( hogyan dolgozhatnék még cirkuszban?
2016. ápr. 17. 20:59
10/12 anonim válasza:
Jó sok kérdést kiírtál te lány :D Nézd meg szépen miket írtam, ide is csak azt írnám úgy is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!