Milyen harcművészetet kezdjek el, amivel adott esetben meg is tudom védeni magam? (Többi lent)
Figyelt kérdés
a földharc, KravMaga ,Defendo, MMA és box(Thaibox,kickbox,box) szóba sem jöhet. ezek nem tetszenek :) Ja és inkább ilyen nagy múltú keleti harcművészet érdekelne, amit jól tanítanak itthon :)2016. ápr. 3. 20:13
11/13 anonim válasza:
"Ismerek hobbista ökölvívót aki 3 embert szétcsapott a disco előtt, mert nem volt kedve " egy szá' cigit adni" a testvéreknek."
Igen ismerek hasonló sztorikat én is. Nekem is meséltek már olyat, hogy a kb. 60 kilós 160 centi magas barna öves shotokanos srác két háromajtós szekrény méretű kidobót lerúgott egy mawashival a diszkóban. :D
Ezeknek a sztoriknak annyi az igazságtartalmuk, mint a loch ness-i szörnynek.
12/13 anonim válasza:
Nekem ez egy a srác az edzőtársam volt és a mai napig a barátom. Egyáltalán nem lehetetlen. Én se fogom az első cigánygyereknek odaadni a tárcámat aki belémáll az utcán. Életemben 3x volt eddig ilyen konfliktusom, mind a 3 pesten. 2x gond nélkül kidumáltam magam. Érdemesebb előbb kérdezni aztán ütni. Persze ha 4en körbeállnak késsel az éjszakába akkor nem fogsz nekiállni hősködni, de nem fogom odaadni a tárcámat vagy laptopomat az első betépett cigánygyereknek aki elkéri.
13/13 anonim válasza:
nagy múltú keleti harcművészetet ritkán tanítanak jól magyarországot, de ha találsz egy jó mestert, akkor imádkozó sáskát nagyon ajánlom. halálos technikákra fókuszál, de vannak benne finomabb seggszétrúgós technikák amiért nem csuknak le ha alkalmazod. a sáska stílus az utcára készült és amikor kifejesztették az egyetlen szempont az aggresszió és a fizikai erő volt. ennél hatékonyabb keleti harcművészet kevés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!