Egészségesen élt mégis rákot diagnosztizáltak nála?
Gyerekkori haverom most 38 èves.12 èves kora óta vagyis mióta ismerem egèszsègesen táplálkozott ès rendszeresen sportolt jó teste is van, de alkohol és cigi.Akár hova menjünk sose kajált fèlre ès nemivot csak vizet egèszsègesen èletèbe.Ennyit èrt volna az a szisztèma hogy táplálkozás a rák ellen?Bezzeg èn még szinte sütemènyen,sörön,még füstölt húsokon èlek ès semmi bajom,csak elèggè pocakos vagyok de egèszsègesen.Ennyit èrne a nagy egèszsègesen táplálkozás még sport ?nagyon sajnálom őt
Bocsi a helyesírási hibák èrt csak telórol vagyok még hót ideg vagyok hogy mièrt nem velem törtènt ez aki inkàbb megèrdemelnè
A lelki tényezők nagyban hozzájárulnak a rák kialakulásához. Például ismerek olyan valakit aki jó anyagi körülmények közt élt, tehát egészségesen táplálkozott, nem volt káros szenvedélye és mégis gyomorrákos lett. Mert volt egy folyton uralkodni vágyó férje aki mellett pokol volt az élete. Tehát az új BMW és egyéb rongyrázási iparcikkek nem minden. De ami meglepett, hogy a hölgy pontosan tudta mit kell tennie a gyógyulása érdekében: Finoman fogalmazva páros lábbal rúgta ki a férjét, elvált tőle és mindenféle orvosi beavatkozás nélkül meggyógyult. Ma közel van 60-hoz de olyan életvidám mint egy tinilány.
Az ismerősöd esetében milyen lelki tényezőkről tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!