Nemvagyok valami nagy futóbajnok, de a tesitanárom 1500m-t futtat velem, és nemhiszi el nekem, hogy nembírom. Kedden pedig versenyre megyek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 20:11
1/11 anonim válasza:
Ne menj el a versenyre. Én se bírtam sose még ennyit se lefutni, pedig nem vagyok kövér vagy ilyesmi. Egyszerűen nem vagyok rá képes...
2/11 anonim válasza:
Tényleg ne menj el... Ezek a tesitanárok :@ nekem is mindig ilyen kegyetlen tesitanáraim voltak...
3/11 anonim válasza:
mi edzésen 6km futkározunk :D
HA nem bírod ne menny el vagy akkor úgy fusd meg ahogy neked jó nem kell rögtön az elején sprintelni egy tempóba lefutod és kész biztos nem te leszel az utolsó
4/11 anonim válasza:
En egyetlen mukodo dolgot tudtam anno erre: szepen elajultam. Akkor lattam szep fehernek a tesitanarom. :P
5/11 anonim válasza:
Én ha futni kellett mindig végigsétáltam barátnőmmel... Versenyre meg ne is menj ha nem bírod.
6/11 anonim válasza:
ha tényleg nem megy akkor ne menj akármit kitudsz találni .. ide oda kell menned ha nemhiszi el akkor se menj.. bár 1500m az nagyon gyerektáv én 12-13kilométereket szoktam futni meg 45-50perceket
7/11 anonim válasza:
1500 méter az semmi. Minden egészséges embernek le kell tudnia futni úgy tíz éves kor felett :) Járj el úszni, szedj fel egy kis állóképességet, vigyázz az egészségedre.
8/11 anonim válasza:
ha lefuttatja veled az X m-t akkor bírod...igazából mindenki bírja csak az agyunk beszéli be hogy nem a testünk bírná......ne add fel és már bírni fogod
9/11 anonim válasza:
Apum 6és fél km-t fut minden este azaz 6500m-t
10/11 anonim válasza:
1500 méter az semmi. Minden egészséges embernek le kell tudnia futni úgy tíz éves kor felett :) Jaja, én 1600 métert is le tudok futni (főleg cooperen) 400 m egy kör. Ki az aki 1500 nál kevesebbet nem bír futni? Még nálam is gyengébb? Olyan nincs... Én 175 cm vagyok és 67 kg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!