Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Debrecenben futáshoz karpántok...

Debrecenben futáshoz karpántok igazán _széles_ választékát melyik (sport) boltban keressem?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést nem sikerült jól googlezni, a boltok többsége nem rakja fel/frissíti rendesen a kínálatát.

#futás #telefontok #kiegészítő ruházat
2016. márc. 18. 12:40
 1/4 anonim válasza:
Én a Decatlon-ból vettem
2016. márc. 19. 08:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Éppen a D...-ban jártam három napja és nem volt választék. A 14.7 x 7.7 cm telefon nem fér bele semmelyikbe.
2016. márc. 19. 17:30
 3/4 anonim válasza:
stop-shop hervis ? ott most akciók is vannak mert bezárják majd a boltot.
2016. márc. 19. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válasz(oka)t!

Javaslatodat olvasva ellátogattam a debreceni Hervisbe (Park Center!?), megnéztem a kínálatot, jobb mint ahol előzetesen jártam, de nem találtam megfelelőt.

Végül, mivel egyébként is utazgattam, egy újpesti kis üzletet kerestem fel (honlapján előzetesen ott volt a kínálat), ahol is sikerült megfelelő méretűt találnom, és még 3e-be sem fájt.

2016. ápr. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!