20 éves lánynak milyen küzdősportokat tudnátok mondani?
Szeretnék elkezdeni egyet, de még soha nem próbáltam semmit.
Nincs tapasztalatom, és normális testalkatom van, így a birkózás szerűségeket szeretném hanyagolni, inkább a rúgások, ütések, dobások, csavarások és önvédelem érdekel.
Köszi 20/l (^_^)
Illetve az se hátrány, ha olyat tudnátok mondani, ahol nem én vagyok az egyetlen lány.
Ezek közül melyik a legjobb, vagy a leggyorsabban tanulható?
Illetve azért az is fontos lenne nekem, hogy ne olyan csoportba tegyenek, ahol kezdőknek csak gyerekek vannak.
Mindegyik nagyon jó ha jól csinálod.
Nem igazán tudom hogy mi érdekel. Mert felsoroltál mindent, de konkrétumokat nem írtál. Thai boxon szoktak lányok is lenni.
Azt a szót viszont hogy , "könnyű" felejtsd el.
A küzdősportok, harcművészetek nem könnyűek. Mire rendesen el sajátítasz egyet az min 6-7 de van hogy 10 év is.
Ez egy rögös és hosszú út. Ezért toszteletreméltó ha valaki végigjárja.
Köszi a segítséget, mindenkinek ment a zöld pacsi.^_^
Kicsit utána jártam, felsoroltak közül thai box és tkd tetszett a legjobban. Krav magáról pedig elég sok rosszat olvastam, illetve nem akarok senkit megölni :D
IX. kerület közelében vagy Budapesten van valakinek tapasztalata normális thai box vagy tkd oktatóval, társisággal? Lehetőleg ahol van kezdő felnőtt oktatás. :P
Ajánlom akkor a japán Jiu-jitsut és a koreai harcművészetet a Hapkidot.Taekwondo is koreai.
De visszatérve a Hapkidoban és a japán Jiu-jitsuban vannak ütések, rúgások, védések, önvédelem,dobások, feszítések,eszköz elleni önvédelem, küzdés..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!