Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 vagyok, F, Északi Sáska...

15 vagyok, F, Északi Sáska kung fu-t szeretnék tanulni budapesten, hol találhatok a korosztályomnak való edzéseket?

Figyelt kérdés

2016. márc. 5. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bárhol! ;) De privátban ezt most leírtam. :D
2016. márc. 5. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Mi a rákot ?

Figyelj, te kung fut magyarországon nem fogsz tanulni. Az ilyen humbug északi sáska meg arany sárkány stb meg felejts már el.

Láttál te már északi sáska kung fu mestert k1 vagy mma versenyen ?

2016. márc. 5. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Honvéd, ott nem. De utcán igen, ahol esélye nincs egy Boxolónak, MMA-snak, vagy K1-esnek a Tang Lang ellen. Ne a ketrecből, meg a ringből indulj ki, mert az mesevilág, ami kicsit felkészíthet utcára, de utcán esélye nincs egy ringharcosnak, vagy ketrecharcosnak a Tang Lang ellen (vagy akár más Kung-fu stílus ellen, ami jól van oktatva), mert jól van oktatva. Amihez nem értesz, arról ne beszélj! Mert Kínában az egyik legkedveltebb stílus és nem véletlenül. Úgyhogy bátran, kérdező!
2016. márc. 5. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Én másfél évig jártam egy nagyon jó Északi-Sáska terembe, de a Majmotellő-Kecskebékáknak kellett a hely, ezért be kellett zárnunk. :(
2016. márc. 5. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a helyzet , hogy Magyarországon igen kevés hely van , ahol jól lehet tanulni kung fu-t nem csak ezt az északi sáskásat hanem bármelyiket. Leginkább azért mert leragadnak a formalitásnál és nincs semmilyen kontakt másik féllel , kesztyűzés se semmi nincs. Azzal meg , hogy megtanulsz 3 formagyakorlatot és tudsz 35 féle kínai szót nem mész sokra valódi bunyóban.Persze próbálkozni lehet , ha találsz jó helyet de ne számíts rá. Ellenben ha találsz egy helyet amire azt mondod ,hogy ez neked bejön a hiányosságok ellenére is akkor érdemes mellette eljárni boxolni vagy mma-ni és akk tuti lesz a dolog.
2016. márc. 6. 09:57
 6/11 sadykowich válasza:
Menj el Nógrádba, ott vannak északi sáskák... Talán egyesek tudnak kung fu-zni, tőlük kellene órát venni. Gondolom rá is érnek.
2016. márc. 7. 18:50
 7/11 DarthNandious válasza:
Szia.Ha rendes kungfut akarsz tanulni akkor wing tsun kungfut ajanlom.Magyarorszagon nagyon elterjedt,es itt el Europa legnagyobb mestere,Maday Norbert. www.wingstun.hu itt kereshetsz iskolat,garantaltan talalsz a legnagyobb varosokban. 5 evig jartam,tudom mit beszelek.
2016. márc. 11. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Európa legnagyobb mestere haha :D aki úgy jött a honvédséghez szemináriumot tartani, hogy úgy be volt b**szva mint az ökör. És bármelyik honvéd kenterbe csukta volna össze a tatamin ? Kérlek :) minden tiszteletem a kínai kung fu mestereké, akik képesek együtt élni, létezni a kungfuval, de egy alkoholista kamu fickóz ne nevezzük már eur9
2016. márc. 11. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
...európa legnagyobb mesterének :)
2016. márc. 11. 10:28
 10/11 anonim ***** válasza:

A Wing Chun az jó nem a ving tsun/tzun és semmiféleképp sem a modern... és pláne nem máday féle...

Ahol ha továbbakarsz lépni akkor vizsgázz le 20-30k huf-ért...

Azok a jó helyek ahol nem kötik meg a kezed ilyenekkel , hogy kötelező ez meg az.. mert az ilyen helyek csak lehúzásra mennek , lehet tanítanának is 1-2 hasznos dolgot csak előtte tedd le a pénzt.

2016. márc. 12. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!