Naturál lehet szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, képet nem tudok mutatni viszont videókból meglehet nézni a formáját a srácnak. Hozható naturál vagy csak koksz-al? Köszönök minden kommentet.2016. márc. 3. 19:14
2/2 anonim válasza:
Én naturál (szteroidok kivételével minden jöhet) edzek, súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokkal, lassan 4 éve.
Szerintem Simán összehozható egy ilyen test. Nem állítom, h én most ennyire fszán nézek ki, de ha jobban odatenném magam, vagy ha adok még magamnak két évet, akkor meglessz.
Ugorj neki te is, próbáld meg , veszteni nem vesztessz :D csak nyersz. Sok puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!