Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csukló alapján eldönteni hogy...

Csukló alapján eldönteni hogy valaki milyen típusba tartozik?

Figyelt kérdés
Ugye mindenhol azt írják,hogy ha a középső ujjunkal és a hüvelykujjunkkal ha átfogjuk a csuklónkat,és épphogy összeér,akkor mezomorf,ha bőven összeér akkor ektomorf,és ha nem ér össze akkor endomorf típusúak vagyunk. Namost én tuti mezomorf vagyok,170centi 59-60 kg,nagyon gyorsan izmosodok,rengeteget eszek viszont kevés mozgás is elég hogy ne hízzak. Mindegyik ujjammal bőven át tudom fogni a csuklóm. Ennek ellenére kizárt hogy ektomorf legyek,erős csontozatom és izmos felépítésem van,szélesebb váll,nagyomn vékony derék,nagyon lapos has,szélesebb csipő,hosszú lábak. Akkor most mi van? Ez csak ilyen kitalált módszer?

2016. márc. 1. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez akkor baromsag hogy csak na 75 kg vagy 170 cm hez 4 g ch t eszek / tkg es egy koronyi + szal erem at
2016. márc. 1. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ugye? Es mindenhol ezt irjak...
2016. márc. 1. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyen alkatok nincsenek, ezt eleve nem biológus találta ki, hanem pszichiáter, mert az alkatokat akarta a személyiségekhez kötni. Például, hogy a nagydarab izmos csávók erőszakosak, bűnözőhajlamok. A vékonyak könyvmolyok, a kövérek meg vidámak. Erről volt szó. Ezeket meg átvették a testépítők, mint alkatokat. Egyébként meg egy büdös hülyeség. Eddzél és kész.
2016. márc. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!