Csukló alapján eldönteni hogy valaki milyen típusba tartozik?
Figyelt kérdés
Ugye mindenhol azt írják,hogy ha a középső ujjunkal és a hüvelykujjunkkal ha átfogjuk a csuklónkat,és épphogy összeér,akkor mezomorf,ha bőven összeér akkor ektomorf,és ha nem ér össze akkor endomorf típusúak vagyunk. Namost én tuti mezomorf vagyok,170centi 59-60 kg,nagyon gyorsan izmosodok,rengeteget eszek viszont kevés mozgás is elég hogy ne hízzak. Mindegyik ujjammal bőven át tudom fogni a csuklóm. Ennek ellenére kizárt hogy ektomorf legyek,erős csontozatom és izmos felépítésem van,szélesebb váll,nagyomn vékony derék,nagyon lapos has,szélesebb csipő,hosszú lábak. Akkor most mi van? Ez csak ilyen kitalált módszer?2016. márc. 1. 17:45
1/3 anonim válasza:
Ez akkor baromsag hogy csak na 75 kg vagy 170 cm hez 4 g ch t eszek / tkg es egy koronyi + szal erem at
2/3 A kérdező kommentje:
Ugye? Es mindenhol ezt irjak...
2016. márc. 1. 18:08
3/3 anonim válasza:
Ilyen alkatok nincsenek, ezt eleve nem biológus találta ki, hanem pszichiáter, mert az alkatokat akarta a személyiségekhez kötni. Például, hogy a nagydarab izmos csávók erőszakosak, bűnözőhajlamok. A vékonyak könyvmolyok, a kövérek meg vidámak. Erről volt szó. Ezeket meg átvették a testépítők, mint alkatokat. Egyébként meg egy büdös hülyeség. Eddzél és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!