Veszélyes a görkorcsolya?
A gyerekem nagyon szeretne egy görkorcsolyázni de félek hogy kicsit veszélyes.
Veszélyes ?
Ha nem meggondolatlan, akkor annyira nem vészes. Persze ennek is száz ága van. Ha Agresszív korit szeretne (Ez az aminek nagyon kicsi a kereke, és lehet vele ugrálni, meg korlátokon csúszkálni) azzal benne van, hogy a trükkök gyakorlása közben kicsit össze töri magát, ezért fontos a jó védő felszerelés.
Minden más kori típust szerintem imádni fog. Ha meggondoltan közlekedik, akkor nem töri össze magát.
Én magam hat éves korom óta görkorcsolyázok, nagyjából azóta is mindenhova azzal járok, télen-nyáron. Remek állóképességet lehet vele elérni, és egy napi élmény vele lemenni kenyérért. Voltak az évek alatt sérüléseim nekem is, de 90%-ban olyan, ami nélkül nem is nőhet fel egy vidéki gyerek. A komolyabbak meg inkább azért voltak, mert én voltam a kelleténél vakmerőbb.
Szerintem mindenképpen vágjatok bele, de azzal számoljatok, hogy majd nyáron ökrös szekérrel kell behúzni a friss levegőről, és szigszalaggal kell a számítógép elé tenni, mert másképpen eszébe se fog jutni ott tespedni, napsütésben. :D Ez nem vicc. A korinak köszönhetem, hogy kimaradt az életemből a videójáték-korszak, ellenben 16 évesen lefutottam a félmaratont. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!