13 éves vagyok szerintetek be engednek a konditerembe? :-)
Beengednek de mit akarsz ott csinálni?
A tornászok és súlyemelők általában alacsonyak ugyanis ha ilyen korban nagy súlyokkal edzel akkor idő előtt záródnak a csontvégek és alacsonyabb leszel mint lehetnél.
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót.
Érdemes edzeni, de inkább aerob cuccokat, úszást, biciklit stb. Csapatjátékokban ilyen korban sérülékenyebb a csontozat, sok törés van labdajátékok közben, meg kontakt sportoknál. De nem szabad testépíteni, főleg nem szabad tápokat tolni, mert bármelyikben lehet suttyomban hozzáadott hormon. Szóval ésszel. Inkább saját súllyal.
Igen? A bubópestis halálozási aránya csak 50-80% volt. Az hogy a 20%-ba tartozó természetes immunitással rendelkező Bedő Jenő tiszaháti jobbágy k_rvajól érezte magát miközben tombolt mellette a pestis még nem jelenti hogy a pestis veszélytelen.
Vannak erős dohányos van aki évtizedek óta szívják mégse tüdőrákosok, de a dohányzás és a tüdőrák közötti összefüggés bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!