Szevasztok! Mi lenne nekem a jobb (183cm 58kg)? Naposim vagy injekció? Sok embert kérdeztem de ők mind a injekciót mondják. De szeretném olyanok véleményét is tudni akik benne vannak ezekben a dolgokban.
Szerintem egyik sem ajánlatos.
egyébként engem is érdekel a téma, hasonló cipőben járok :(
Sajnos sokan nem tudják elképzelni, hogy a hízás legalább olyan nehéz, mint egy fogyókúra.
NAPOSIM SEMMI KÉPPEN SE!!!!!!!!!! Haverom pocse 3 centit összement töle.
Danabol, Deca, ezek jobbak, ha van pénzed akkor Winstrol! (nagyon hamisítják az ilyen cuccokat)
Egyiket se szedem, nem koxolok... Szal csak javaslat.
17/F
Jól van most nem azért mondom,de Lénárd Lojosan sincs azért olyan nagy izomtömeg(nem azért mondom mert kétségbe vonom az eredményeit!!)
az igaz,hogy roppant száraz,szálkás izomzata van.
Nem ajánlanám a Naposimot meg az injekciót se.
Hány éves vagy? Mert 18-20 év alatt nagyon veszélyes koxolni!
Az ismerőseidnek nagyjából igazuk van, bár a kép annál sokkal árnyaltabb, hogy pirula rossz, injekció jó.
Szerintem beszélj valakivel aki ért hozzá, de 18 éves kor alatt semmiképp ne kezdjél bele.
NAPOSIM SEMMI KÉPPEN SE!!!!!! Haverom pocse 3 centit összement töle.
Danabol, Deca, ezek jobbak, ha van pénzed akkor Winstrol! (nagyon hamisítják az ilyen cuccokat)
minek írsz ide ha nem értesz hozzá?
danabol meg a naposim 1 gyógyszr neve és ugyan az a hatóanyaga, deca-t nem lehet kapni, mind hamis és az is kinyírja a kistesót, sőt jobban mint a másik 2
azt meg nem értem hogyan mehet össze 1 pénisz XD
ne koxolj, ha mégis akkor keress meg 1 jól kinéző lehetőleg versenyző személyi edzőt
az ilyen okoskodó fogalmatlanokat meg ne kérdezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!