Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sportot választanátok...

Melyik sportot választanátok a 3 közül? És hogyan kombinálnátok őket?

Figyelt kérdés

Ezekre van lehetőségem

-Karatéra

-Birkózásra

-Cselgáncsra

Ha csak egyet választanátok miért?Mi az indok az érdekelne?

Ha pedig vegyítenétek őket melyik 2-tőt választanátok és miért?Itt is az indok érdekelne

Számomra a legfontosabb hogy megvédhessem magam mint szempont

Ezen kívül hogy erősödjek, egészségesebb legyek, sportoljak, jobb legyen a kondim és egy jó társaság

2016. febr. 24. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*edzőtermen kívül eső bunyóban
2016. febr. 24. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

Karate, mert jó. Ennyi. Minden megvan benne, ami kell egy harchoz. Megvan a maga hátránya, de megvan a maga előnye. Jó! Nincs vele probléma sem a részeg, sem egy jó harcos ellen.

Keverni? Hmmm! A Cselgáncsról csak jókat hallottam. Még általános iskola alsóban volt egy gyerek, aki azt nyomta, az udvaron a szemem láttára kötekedett vele egy nála jóval nagyobb, úgy földnek csapta, hogy visszapattant. Azt hiszem mentő is lehet belőle, de arra már nem emlékszem pontosan. De a Birkó ugyanúgy jó. Azonban ezeket szintén csak kocsmában fogod használni. Egy fejlett harci stílus ellen esélye nincs, vagyis ringben igen, de utcán esélytelen. Wing Tsunosként könnyen pofázok, hogy milyen a belharc, meg Thai Box ellen harcoltam, ami megint belharc, és egyszerűen esélytelen bármilyen fogást, gáncsolást, dobást ott kivitelezni, viszont ha mondjuk a Hung-Gar Kung-fu-t nézem, ami nem belharc orientált, az is széttép ott. Tehát nem tudsz földre vinni semmilyen harcost Birkó technikával! Vagyis nehezen. Á, nem. Jó lehet valahova, de ha te földre akarsz vinni valakit, akkor Karatéval rúgdost meg, ha rádront, akkor ütésekkel tartsd távol, és egy jól irányzott fejrúgással végezd ki. A Box és a Birkó jobban összejönne, de szintén eléggé kivitelezhetetlen egy profi harcos ellen, mert az ellen kevés a Box, mert sok hátránya van, de most utcáról beszélünk, oda viszont nagyon jó. Mert beküldesz neki kettőt, felkapod és nekivágod a betonnak, hogy csak nyekken. De, itt Karate van. Melyik? Azt nem írtad le. Ha Kyokushin, akkor úgy csináld, ahogy mondtam fentebb, ha Wado-Ryu, akkor harcolhatsz kézzel és pár pofon után jöhet a Birkózó tudásod.

2016. febr. 24. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha van időd, akkor birkózz és karatézz egyszerre. A karate is jó, csak legyen zsákolás és küzdelem. Ha nem ütsz meg mozgó célpontot, nem gyakorlod élesben a technikád, akkor nem garantált, hogy fogod tudni használni. Viszont szerintem jó sport, jó a szellemisége is, az erőnléti edzések is kemények. Bár a birkózás is nagyon ott van szerintem. Nézd meg mindkettőt, nézd meg milyen az edző, a társaság, melyik jobb a pénztárcádnak.
2016. febr. 24. 20:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ment zöld

Sok hasznosat kaptam

2016. febr. 24. 20:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Örülök hogy sok választ kaptam

Akkor jó ez az oldal ha a kérdésre minél több válasz, vélemény érkezik.

2016. febr. 24. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!