Ez a videó mennyire jó kezdőknek?
Sziasztok.3 hónapja szültem és van még rajtam kb 10 kiló felesleg.Csak itthon tudok mozogni mert nincs segitségem a picivel,vsalád messze férjem meg dolgozik mindennap.Ezért itthon tornáznák.Erre a videóra gondoltam eleinte (kiprobáltam,jól le is izzadtam meg elfáradtam) mindennap megcsinálnám ezt a videot meg mellé 100 guggolást meg 100 hasprést csinálnék. Természetesen az étrendem is változott mert a fehér kenyeret elhagytam teljesen helyette rozs kenyeret eszem meg a fehér cukrot is teljesen leraktam és édesítőszerrel helyettesítem és napi 3 litert iszok folyadékot.Így érhetek el valamit?160cm és 65kg vagyok.Köszönöm a válaszokat, ötleteket. :)
Kezdetnek jó lesz, míg belejössz a mozgásba. Viszont ebben is van hasprés. :)
Ha átmozgattad magad (végig tudod csinálni a fél órát már), pár hét múlva kisebb súlyokat is bevethetnél, attól sokkal gyorsabban fogsz izmosodni, és zsírt veszíteni.
Nem kell minden nap megcsinálni, elég minden másnap, hogy regenerálódjanak az izmaid. Nem kell 100 guggolás. Súly nélkül nem sokat ér a guggolás. Súllyal a kezedben lenne célszerű ezt is csinálni, kezdetnek 3x10-15-öt, annyi súllyal, amennyivel a tizediket még éppen meg tudod csinálni.
Hasra elég heti 2-3x edzeni. Ha nem megterhelő a 100 db, mehet nyugodtan.
Ha valahogy meg tudod oldani, jót tenne még némi aerob mozgás (pl. bringa, gyors gyaloglás, szobabicaj, ugrálókötelezés). Vagy ami a legkézenfekvőbb: nagy séták a picivel hordozóban emelkedőn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!