Hogyan tudnám megtanulni karbantartani a biciklim?
Figyelt kérdés
Megkaptam életem első bringáját, csak éppen nem nagyon értek hozzá, de nagyon szeretném megtanulni és nem pedig szerelőhöz hordani minden aprósággal. Elsősorban a tisztítása érdekelne, hogy hová, melyik alkatrészére milyen löttyöt, kenőanyagot, olajat, zsírt, mézet, vajat, tejet, stb. tegyek? Például mit kezdjek a koszos lánccal? Vagy hogyan tisztítsam a fogaskerekeket? Mi a teendő egy kiadós elázás után, mire figyeljek? Meg ilyenek. Minden érdekelne, akár még a neten található, ilyen vonatkozású cikkek, képek, videók, minden. De a te tapasztalatotok a legjobb talán :-) Köszönöm szépen előre is.2010. márc. 31. 08:56
1/1 anonim válasza:
én első pár alkalommal vittem szerelőhöz, aztán mindig ottmaradtam mikor csinálta közbe elmagyarázta a dolgokat és most már megy minden magamtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!