Kinek mi a kedvenc harcművészete/küzdősportja?
Tudnátok róla egy rövid (!) leírást adni, hogy miért szeretitek, esetleg a szellemi hátteréről is?
El szeretnék kezdeni valamit, de a lehetőségek tárháza hatalmas.
Aikido.
Én nem Seagal miatt kezdtem,hanem,mert láttam egyszer egy kidobót,aki úgy pakolta ki egy klubból a helyi kemény arcokat,hogy csak na.
Mai napig előttem van,hogy egy srác le akarta rúgni,ő meg elindított egy mozgássort és egyik mozdulattal védte a rúgást a másikkal pedig földre vitte a nála 2X nagyobb srácot,de úgy,hogy hallani lehetett a csont törésének hangját.
Szeretnék elkezdeni komolyan, akár versenyszerűen sportolni. Eddig a kosárlabdára hajtottam, de mivel vidéki városban élek nincs lehetőségem iskolai csapaton kívül női kosárlabdára járni. Igen, lány vagyok. :)
Még a harcművészetek érdekelnek. Szeretnék benne valamiféle egyensúlyt is találni. Úgy értem szeretném elfelejteni a világot, az életet, szeretném csak "csinálni". Ezért érdekelne a filozófiai háttere is, nekem fontos ez a része. Ezeken kívül nyilván az is korlátoz, hogy milyen lehetőségeket találok a városban.
Nyugi, úgy sem mennénk utánad (én mondjuk rá sem érnék, és túl messze is vagyok, az 100%), tehát nem kell félned az adatszolgáltatástól. Szóval egy fontos kérdés lenne:
Hol laksz?
Ha megmondod a várost/falut, akkor mi is könnyebben tudunk ajánlani az ott és arra lévők közül, mintsem olyanokat ajánlgatni, amik nincsenek a közeledben.
!Kamlyn - 53/F!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!