Melyik stílussal, , könnyebb" átmenni a másikba?
Ha judozom(cselgáncsozok) és azzal a tudással megyek át birkózni?
Vagy ha birkózok éd onnan megyek át judozni?
Tudom hogy a küzdősporzoknàl, meg bármelyik sportnál nincs olyan hogy ,,könnyű út".
Ugyanannyi idő alatt melyikkel lehet ,,több tudást összeszedni" ami használható versenyben is mint egy kicsit önvédelemben. Melyikkel lehet előbb elérni a versenyzői, és az önvédelmi szintet?
Tetszik a testharc, dobás erősödés
A no-gi sportok mellett hangzik el általában érvként, hogy azért jobb azokat tanulni, mert "nincs az ellenfélen ruha, amin könnyen fogást vehetsz..."
Nem értem. Az év nagy részében mindenkin van ruha, kabát, pulóver, mellény, ing, zakó... sőt, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én például kifejezetten ritkán mászkálok rashguardban (na jó, ha futni megyek hetente 2-3x).
Tehát egyrészt ha te keresel fogást, az év mondjuk 9 hónapjában találsz ruhát, amire ráfoghatsz, sőt, az év nagy részében rajtad is van ruha, amire bárki könnyen ráfog. Ha ruhában gyakorolsz, legalább megszokod, hogy téged is meg lehet ragadni gallérnál, vagy kabátujjnál...
És egy vacak, olcsó kínai ingre akarsz ráfogni. Max 1000-2000 ft ért
Az nem szakad el????
A no-gi sportok mellett hangzik el általában érvként, hogy azért jobb azokat tanulni, mert "nincs az ellenfélen ruha, amin könnyen fogást vehetsz..."
Nem értem. Az év nagy részében mindenkin van ruha, kabát, pulóver, mellény, ing, zakó... sőt, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én például kifejezetten ritkán mászkálok rashguardban (na jó, ha futni megyek hetente 2-3x).
Tehát egyrészt ha te keresel fogást, az év mondjuk 9 hónapjában találsz ruhát, amire ráfoghatsz, sőt, az év nagy részében rajtad is van ruha, amire bárki könnyen ráfog. Ha ruhában gyakorolsz, legalább megszokod, hogy téged is meg lehet ragadni gallérnál, vagy kabátujjnál...
Oké ez valamiért 2-szer lettküldve de mint mondtam
Mu van nyáron ha egy 1000-2000 ft-os olcsó kínai vacak ingben vagy polóban vagy?? Úgy mész buliba ebben a vacak ingben. Az is bírha ha teljes erőből megrántják hogy eldobjanak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!